PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



  • 3,724 Posts
  • Joined
  • Points
  • West @ WCS Founders
  • Offline User status
  • FONDATOR PRINCIPAL WESTCSTRIKE Member title
  • West @ WCS

    Founders
    • Posts

      3,724
    • Joined

    • Last visited

    • Days Won

      138

    Everything posted by West @ WCS

    1. Acceptat ! pm cu nick si pass
    2. Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente. Inactivitatea nejustificata, atat pe server cat si pe forum, determina avertizarea adminului in cauza, sau chiar scaderea acestuia. Coordonarea/subordonarea intre admini se face ierarhic, astfel gradele inferioare se subordoneaza celor superioare. Fara certuri admin-user, admin-admin si fara amenintari. Inainte de a lua o decizie, consultati-va cu ceilalti admini de pe server pentru rezultate mai bune pe placul tuturor. Nu folositi excesiv amx_say/amx_tsay. NU SE DA VOT! In situatii speciale schimbarea hartii se face doar in cazul in care aceasta a fost supusa la vot prin comanda "amx_vote Votati harta1 harta2 harta3 harta4", votul nu se da inainte de a va consulta cu adminii prezenti pe server! Dreptul de a executa comenzi de tip gag/kick/slay/etc. asupra adminilor le revine doar co-ownerilor si ownerilor in situatii de stricta necesitate. Sub nici o forma nu imprumutati parola accesului dumneavoastra altui player/admin. Daca intrati cu alt nume aveti aceleasi drepturi si indatoriri ca orice alt player. Comanda amx_fuck si amx_bye se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti cuiva predarea screenshoturilor sau testul wg. Postarea codatilor este OBLIGATORIE in cazut gradelor inferioare. Reflecta activitatea fiecarui admin. Nu folositi comanda de ban/unban de mai multe ori , este suficient o singura data. Nu dati ban-uri pe clasa de ip! Doar daca e ABSOLUT strict necesar si banul sa fie de maxim 30 de minute! Doar adminii intre ei au dreptul sa isi ceara testul wg. Aceasta se va face ierarhic, sau intre cei din acelasi grad. Nu cereti abuziv testul WG si nu banati jucatorul daca nu trece testul. Indrumati-l sa isi schimbe cs-ul si faceti iar testul. Orice test WG suspicios este postat la pareri . Doar in cazul in care se detecteaza cod curat jucatorul va fi banat 120 minute , urmand sa se ia o decizie definitiva pe forum. Daca decideti sa adminati sau aveti deja admin pe alt server de gungame, va rog sa anuntati conducerea. Nu se accepta acest lucru din motiv de securitate interna !!! Executarea incorecta a comenzilor de catre ORICE GRAD , duce la limitarea comenzilor/ down grade/ acces scos !!!
    3. Pentru cerere admin: -trebuie sa ai un comportament decent pe server/forum Subiect: Cerere admin nick 1. Nick: (fara cuvinte indecente/vulgare/obscene): 2. Varsta: 3. Steam ID : 4. Ore pe server [link catre gametracker]: 5. Motivul cererii: 6. Lista codati: 7. Poti ajuta serverul cu o donatie ? (acest aspect poate influenta votul stafului): Da/Nu 8. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului GG.WESTCSTRIKE.RO? Nota Orele se pot verifica AICI. Pentru a deveni admin, trebuie sa aveti un istoric decent pe server. Cererile care nu respecta modelul sau care nu indeplinesc toate conditiile vor fi automat respinse! Daca ai facut o cerere si a fost respinsa mai poti face una peste 7 de zile, orice alta cerere facuta la mai putin de 7 de zile va fi automat respinsa! Orele jucate trebuie sa fie efective! Daca se constata ca ati facut orele stand spectator cererea va fi respinsa!
    4. happy Birthday

    5. Happy Birthday ShawnaDalg!

    6. Happy Birthday lAWPl*Scorpion!

    7. Happy Birthday MelbaGranv!

    8. Happy Birthday Misu!

    9. Happy Birthday Alin PPLB!

    10. Happy Birthday MillieGdt6!

    11. Happy Birthday MagdalenaL!

    12. Happy Birthday Insanity!

    13. Happy Birthday BrittWaldo!

    14. Happy Birthday Damien4470!

    15. Happy Birthday ^DMG^ S3RG!U!

    16. Happy Birthday M3t3or @ WCS!

    17. Happy Birthday >ZiLLAKVMI!

    18. Happy Birthday zgd.dll!

    19. Happy Birthday AxBxNxHaLaB!

    20. Happy Birthday NoelE1842!

    21. Happy Birthday RS6 Showtime!

    22. Happy Birthday strider!

    23. Happy Birthday Nevermind23!

    24. Happy Birthday DamionP38!

    WESTCSTRIKE

    Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
    WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
    ×
    • Create New...
    Statistica МС

    Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

    Master #1 - MasterServer (GSClient)
    Master #2 - MasterServer