RAZVAN @ CS Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Salutare având in vedere că in ziua de azi un sv de cs 1.6 este greu de ținut .In 2015 un sv îl țineai cu 50 de euro full in ziua de azi cu 500 de euro îl ți full între orele 13:00 și 00:00 Avand sv de cs de 2 ani de zile am observat ca fie care persona își deschide un sv cumpara un boost Ex west si dupa plânge ca nu a avut jucatori că pe sv nu stau jucatori etc . Dacă îmi lăsați msg mie in privat de unde ai luat boost eu ați zic câteva site . tu de ce îmi scri mie am luat de 50 de euro si nu baga nimic țepar definiția de țepar este dacă cineva vine la tine si îți cere bani si dupa nu baga nimic eu cred ca nu a venit nimeni la voi sa va zică că cu 50 de euro aveți sv full dupa veniți in grupuri pe fb si faceți reclama proasta ca nu baga frate sunt țepari dacă sunt țepari si așa credeți voi o sa vedeți peste câți va ani când cu adevărat nu mai exzista nimic din c.s 1.6 Un mic exemplu dau eu . Am deschis sv in data de 01.10.2022 dupa 3 zile am cumpărat un boost la @westcstrike avându-l pana in ziua de azi recomand După am auzit de Royalservers.eu - Boost CS 1.6 care mi se pare un boost forte Ok Recomand De aproape 1 an am loat de la GameSpy Boost cei de 100 de euro Recomand + 3 sv de mix Țin sa îl felicit pentru munca depusă si suportul acordat După @fullserver.su avand o cantitate mare de jucatori platforma Recomand cu aceste 4 site de boosturi o sa merga sv CS.WESTCSTRIKE.RO € STEAM FREE VIP si la rândul meu le mulțumesc si le recomand PS Dacă luati de la rușii boost nu va plângeți ca jucatori sa mișcă in poze si dupa le dați kick . bombo @always wins and AltairDragon 2
M3nt0r Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Adevarat , felicitari razvane pentru contributie si munca pentru server ! RAZVAN @ CS 1
Recommended Posts