Sign in to follow this  
hhhhhhhh @ WCS

【TS3】- Regulament «Romanian Version»

Recommended Posts

TS.WESTCSTRIKE.RO - Regulament

 

 

 

gSfbsvl.png [important]

 

 

Serverul nostru este o modalitate de a comunica cu prietenii sau echipa comunitatii. Certurile, scandalurile, injuriile la persoana (grave), vor fi sanctionate. (kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent) .

 

 Detinatorii canalelor sunt considerati detinatori a propriei zone, drept urmare, acestia au dreptul de a-si implementa singuri propriile reguli legate de functionarea si desfasurarea activitatii pe zona detinuta de ei.

 

 

Reclamatiile sau cererile de unban nu vor fi luate in considerare daca nu exista o dovada concreta (Inregistrare audio/video sau imagini). Spre exemplu: Pe un canal in regim propriu, un utilizator incepe sa injure vocal, insa nu l-ati inregistrat audio/video, nu exista o dovada concreta a situatiei, drept urmare, singurul ce poate lua o decizie definitorie este detinatorul sau administratorul de canal.

 

Asupra altercațiilor avute-n privat nu se vor lua măsuri, puteți ignora mesajele unei persoane! (excepție de la această regulă fac amenințările cu ban) .

 

 

Este stric interzis să vă conectați cu mai mult de o identitate pe server ( o adresă ip = o singură identitate ). (ban cu o durată cuprinsă între 10 minute sau permanent) .

 

Este interzisa tentativa de flood. (ban permanent)

 

Sunt interzise sunetele din soundboard sau orice tip de program. (ban cu o durată cuprinsă între doua ore sau șapte zile) .

 

 

 

gSfbsvl.png [General Regulament] 

 

 

Injuriile, limbajul abuziv, pornografic sau jignitor/rasial la adresa unui utilizator este strict interzisa! In functie de gravitatea situatiei, aceasta se sanctioneaza cu avertisment/suspendare temporara/suspendare permanent.

 

Nickname-ul utilizatorului nu trebuie sa contina cuvinte obscene, jignitoare sau reclame, in caz contrar acesta va primi o sanctiune de 1 zi.

 

 

Reclama la diverse site-uri, forumuri sau orice alta platforma de gaming nu este tolerata . 

 

 

In reclamatii pot raspunde doar: Reclamantul, reclamatul si administratia serverului. Reclamatiile si cererile de unban vor fi solutionate doar de TS3 Administrator .

 

 

Nu vă este permis să intrați peste alți utilizatori pe canale și să-i deranjați. (kick canal sau ban cu o durată cuprinsă între două ore sau permanent) .

 

Nu aveți voie să înregistrați (recording)pe server, orice utilizator care va încerca să facă acest lucru va fi mutat de pe canal pe unul ales aleator de către server .

 

 

gSfbsvl.png [Canale Regulament]

 

 


 Pentru a vă fi creat un canal permanent trebuie să depuneți o cerere aici, evitați să mai mergeți dintr-un canal în altul pentru a cere acest lucru .

 

 Nu suntem răspunzători pentru persoanele cărora le oferiți acces în cadrul canalului.

 

În cazul inactivității canalul dumneavoastră va fi șters!

 

 

gSfbsvl.png [staff Regulament] 

 

 


 ➤ Vă este strict interzis să abuzați de funcția deținută !

 

 Dacă instigați la ceartă alți utilizatori riscați aceleași sancțiuni precum utilizatori instigați !

 

Vă este interzis să intrați pe canale private fără acordul deținătorului ! ( avertisment verbal / suspendare funcție ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this