Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BUN VENIT

Vă urăm un călduros bun venit alături!

Te așteptăm cu un topic de prezentare, fă-te cunoscut în rândul utilizatorilor !

TS.WESTCSTRIKE.RO

Vino alături de noi pe TeamSpeak !
Te așteptăm alături de noi : ts.westcstrike.ro

Descarcă clientul de joc

WESTCSTRIKE.RO îți pune la dispoziție un client de Counter-Strike optimizat pentru FPS-uri, fără resurse inutile în el, fără viruși, conține boți și este alternativa perfectă pentru jucătorii ce nu dețin jocul pe platforma Steam.

Sign in to follow this  
Mike_Hawk

Damage admini/VIP

Recommended Posts

Buna ziua

Joc deja pe server de ceva timp, si observ o discrepanta majora intre damege-ul VIP-urilor si restul jucatorilor.

Inteleg "pay per win", chiar inteleg, trebuie cu totii sa traim, dar un "pay-per-win" corect ofera un avantaj platitorului, pastrand totusi sanse si celuilalt player. Dar la dvs pe server, e cu totul altfel. VIP-urile din cate am inteles au damage dublu, ceea ce pentru un joc in care mori din 4 gloante, e complet nedrept, nebalansat.

Jocul e disproportional complet si frustrant, iar daca un VIP e si un jucator bun oricum (cum sunt majoritatea) se strica toata jucaria. Sunt niste mici "Dumnezei" ce plutesc pe harta cu jumpuri nesfarsite si damage imens. 

Posibile solutii? In loc sa dati 100% damage, dati +20-30% asa si el are un avantaj ca platitor dar si opozantii au sansa lor la un duel direct de playeri cu skill similar. Ideea in opinia mea e sa inclinam putin balanta spre VIP-uri, nu sa stricam cantarul de tot, cum este in prezent.

Nu stiam unde sa postez asa ca postez aici. Intrebarea mea fiind "Se stie de treaba asta? Aveti in plan sa remediati?"

Va multumesc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

dmg-ul este marit cu 1.5% astfel incat vip-ul poate da un dmg de 82% in loc de 64%. vorbind de ak47. sau 66% in loc de 49%.

diferenta nu este foarte mare doar ca vip-ul are o viteza mai mare decat un player norma. iar daca te obisnuiesti cu vip-ul, poti trage mai lejer.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiam numerele exacte. Multumesc ca le-ai furnizat. Cumva intelesesem de la HHH ca damage-ul e dublu in cazul VIP. Totusi, problema ramane, chiar daca valorile alea nu par a fi foarte departate.

Sa spunem ca nu am eu skill, ceea ce nu e un neadevar, dar am vazut scene in care un vip curata 4-5 playeri toti relativ apropiati. Chestia asta nu s-ar putea face. Insist pe idea ca jocul e complet dezechilibrat si nebalansat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe aceeasi tema, insit pentru a te face sa intelegi. Jocul trebuie sa avanseze putin. Odata ce un player isi va plati gradul VIP, este corect si normal sa aiba niste privilegii.

privilegiile le poti vedea la VIP`s Info.

Multumim pentru atentia de care dai dovada.

 

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
Flag Counter