Jump to content

Welcome to WESTCSTRIKE - The Next Generation !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Brăila: Autorul atentatului de la mall avea discernământ în momentul atacului.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1
OFFLINE   ^DMG^ S3RG!U

^DMG^ S3RG!U

    Super Moderator

  • Members
    • Member ID: 270
  • 179 posts
  • Time Online: 1d 16h 47m 29s

Medicii legişti care au realizat expertiza psihiatrică a lui Marius Valentin Parfenie, la solicitarea procurorului de caz, au stabilit că acesta avea discernământ în momentul în care a intrat cu maşina în mulţime şi nu avea probleme de natură psihică în ziua atacului.

 

Expertiza a fost realizată la solicitarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, iar rezultatele vor fi folosite la întocmirea dosarului privind trimiterea în judecată a agresorului.

 

O altă expertiză realizată la Institutul de Medicină Legală din Iaşi a confirmat faptul că atacatorul nu consumase nici droguri înainte de a urca la volan şi a lovi intenţionat mai mulţi oameni.

În schimb, bărbatul consumase alcool, rezultatul alcoolemiei din sânge fiind de 1,25 grame la mie.

 

Atacul de la mall-ul din Brăila s-a întâmplat pe 11 noiembrie 2018. Marius Valentin Parfenie a fost arestat preventiv pe 12 noiembrie şi de atunci a stat în arestul IPJ Brăila şi la Penitenciarul Jilava.

 

marius-valentin-parfenie-barbat-atac-mal