Jump to content

Welcome to WESTCSTRIKE - The Next Generation !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Un medic de la Ambulanţa Teleorman, care a cerut escortă până la Bucureşti, amendat de Poliţie.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1
OFFLINE   ^DMG^ S3RG!U

^DMG^ S3RG!U

    Super Moderator

  • Members
    • Member ID: 270
  • 179 posts
  • Time Online: 1d 16h 47m 29s

Medicul Gabrel Bogdan Caraveţeanu, angajat al Serviciului de Ambulanţă Teleorman, a primit joi o amendă în plic pentru că ar fi sunat în mod abuziv la numărul de urgenţă 112. Medicul se apără şi spune că a apelat poliţia preventiv, în interes de serviciu, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost agresat de rudele unei fetiţe care a murit în ambulanţă, în timp ce era transportată la Bucureşti.

 

Doctorul a oprit, atunci, ambulanţa, şi spune că a fost lovit pentru că a refuzat să mai ducă fata la spitalul din Capitală.

 

De această dată, rudele unui bolnav au solicitat să însoţească ambulanţa până în Capitală, iar medicul s-a temut ca experienţa trecută să nu se repete, aşa că a solicitat preventiv sprijinul poliţiştilor. Aceştia au considerat totul un abuz şi au decis să-l amendeze cu 500 de lei.

 

7393319-mediafax-foto-marian-ilie-1.jpg?