Jump to content

Welcome to WESTCSTRIKE - The Next Generation !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Autorităţile dintr-un municipiu iau măsuri împotriva gripei. Mijloacele de transport în comun, dezinfectate.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1
OFFLINE   ^DMG^ S3RG!U

^DMG^ S3RG!U

    Super Moderator

  • Members
    • Member ID: 270
  • 179 posts
  • Time Online: 1d 16h 47m 29s

Compania de Transport Public din Iaşi a luat măsuri suplimentare pentru a diminua răspândirea cazurilor de gripă şi viroze. Astfel, echipele de curăţenie intervin pe parcursul zilei în toate mijloacele de transport cu soluţii profesionale pentru a dezinfecta vehiculele.

 

Acţiunea a început din noaptea de marţi spre miercuri, când toate mijloacele de transport public din oraşul Iaşi au fost dezinfectate cu o soluţie profesională pe bază de oxigen activ, procedură ce va fi urmată la fiecare 24 de ore.

 

”S-a luat decizia să introducem nişte măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusului gripal. Pe acest considerent ne-am pregătit pentru următoarele 10 zile cu materiale şi personal pentru a realiza această dezinfecţie în mijloacele de transport. Presupune două acţiuni distincte. Una în interiorul garajelor şi depourilor, când pe timp de noapte salariaţii merg şi dezinfectează fiecare mijloc de transport, folosind o soluţie dezinfectantă pe bază de oxigen activ, iar pe parcursul zilei, la fiecare capăt de traseu, fiecare mijloc de transport după o cursă intră din nou pentru dezinfecţie. Practic salariaţii, câte trei la fiecare capăt de traseu, igienizează mijlocul de transport şi şterg cu un dezinfectant pe bază de alcool barele de susţinere pentru călători şi cele de la scaune. 

 

1-3-176373-1532955159-04755-fav.jpg?widt