PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
  1. Administration & Development

    1. Administrative Zone

      administrative.png

      Area for information and news about the forum, community, community projects, and our community-owned servers. Everything related to the future of the community can be found here.

    2. Members Zone

      memberszone.png

      Area intended for forum users, here you will find information about other users, applying for functions, complaints to STAFF members, as well as about premium accounts!

    3. Affiliation & Management

      management.png

      Do you want your server to be part of the WESTCSTRIKE Community? Then this is the right place for making a DNS Request. In addition, you will benefit from free support from staff members.

    4. WESTCSTRIKE | GAMETRACKER GROUP   (2,541 visits to this link)

      type-460x42_cborder-111111_ctop-111111_c

    5. COUNTER-STRIKE 1.6 NEW UPDATE 2024 (CLICK)   (566 visits to this link)

      logo2.jpg

  2. Community Servers

      • Cod
  3. WESTCSTRIKE Projects

    1. Design Zone

      designzone.png

      Design is an English word that is pronounced [pron. di-zain] and which means project, drawing (of conception), sketch (of conception). The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended.

    2. Interview Area

      interviewzone.png

      Are you curious about a person in the community? Do you want to know the person behind the virtual name? Our reporters provide you with interviews with the most active and popular members of the community!

      • Faby
    3. Clan Zone

      clanzone.png

      In this category, you can see the clans that are part of the WESTCSTRIKE community.

      • Faby
  4. General Zone

    1. News

      news.png

      News are the things that bring happiness to some people's faces and sadness to others' faces. Access the category below and see which category you belong to.

    2. Multimedia

      multimedia.png

      Multimedia refers to content and media, which use a combination of different forms of content such as visual, audio, text and other coded data for the benefit of people.

    3. Gaming World

      gamingworld.png

      Resources, game tutorials, games and discussions about various issues that occur on different games; information about the most popular online games.

    4. Web & Technology

      webtehnology.png

      News, tutorials from the world of technology, discussions about various problems that occur with a device, application or any other type of topic related to the category; the latest devices / applications; configurations for any type of device (computer / household appliance, etc.).

    5. Virtual Store

      virtualstore.png

      The WESTCSTRIKE virtual store, here you can buy/sell/exchange different things, at individual prices.

westcstrikero

Serverul saptamanii comunitatea WestCstrike Romania

RESPAWN.WESTCSTRIKE.RO
51.75.83.57:27015


KISS.WESTCSTRIKE.RO
51.38.104.190:27015


JB.WESTCSTRIKE.RO
89.40.233.10:27015


JOIN RESPAWN


JOIN KISS


JOIN JB


WEEKLY UPDATES ✓
FREE ADMIN ALL SERVERS
LOCATION RONIA

TEAMSPEAK

  • Sign up

    Register or Log in to our forum.

  • Popular Contributors

  • Topics

  • Posts

    • [1] Nick server : Shaadduuu [2] IP and Steam ID : STEAM_1:0:1585442207 / 202.47.32.254 [3] Reason : Aimbot [4] Proof : https://imgur.com/a/VVOV3ZA [5] Date and ban duration : Permanent [6] Details : No Details
    • Generația anterioară Forte a fost oferită în America doar ca sedan, dar noua compactă K4 va readuce stilul caroseriei hatchback.   Kia a prezentat o versiune hatchback a noii compacte K4 și a confirmat că va veni în S.U.A. Generația anterioară Forte nu a oferit o versiune hatchback în America. Nu avem momentul exact, dar Kia spune că versiunea hatchback va veni „la o dată ulterioară”. Deși ieșirea Kia Forte a fost oferită doar ca sedan în SUA, mulți dintre concurenții săi compacti - și anume Honda Civic, Mazda 3 și Toyota Corolla - oferă și o variantă hatchback. Acum știm că Kia remedia asta cu noul K4 2025, deoarece compania a prezentat o nouă versiune hatchback la Salonul Auto de la New York și a confirmat că va veni în S.U.A.     Trapa K4 arată destul de diferit față de sedan, cel puțin în spatele stâlpului B. Încorporează un design „acoperiș plutitor” cu o piesă ornamentală cromată cu formă interesantă în jurul lunetei și stâlpului D. Farurile din spate sunt similare cu cele ale sedanului, cu benzi de iluminare cu LED care se întind aproape pe lățimea mașinii. Forma hatchback relativ verticală pare promițătoare pentru zona de marfă, care ar trebui să ofere mai mult spațiu decât portbagajul sedanului. Ne așteptăm ca hatchback-ul să-și împartă trenurile propulsoare cu sedanul, ceea ce înseamnă că va oferi un patru inline de 2,0 litri cu aspirație naturală de 147 CP în variantele inferioare și un turbocompresor de 1,6 litri cu patru în linie de 190 CP la modelul GT-Line Turbo. .    Kia s-a referit la hatchback drept hatch-ul K4 cu 5 uși, dar încă nu știm care va fi numele oficial. Compania a folosit anterior denumirea „5” pentru modele precum Rio 5 și Forte 5, dar K4 5 nu se rostogolește tocmai de pe limbă. Kia nu a furnizat momentul exact pentru sosirea hatchback-ului K4, dar a spus că va veni „la o dată ulterioară”. Sedanul K4 este programat să fie pus în vânzare în SUA în a doua jumătate a acestui an, așa că trapa ar putea ajunge până la sfârșitul anului sau la începutul lui 2025. Căutați mai multe detalii care vor veni în următoarele câteva luni. src https://www.caranddriver.com/news/a60319670/kia-k4-hatchback-confirmed/
    • Prețurile pentru cel de-al doilea SUV de la Polestar au fost dezvăluite înainte de sosirea acestuia la sfârșitul acestui an.     Pe măsură ce Polestar 4 își face intrarea în America de Nord la Salonul Auto de la New York, producătorul auto și-a dezvăluit defalcarea completă a prețurilor. Prețul pentru varianta de bază cu un singur motor pornește de la 56.300 USD, în timp ce varianta cu două motoare cu echipare superioară cu pachetele Plus și Performance vine la 74.300 USD; toate modelele sunt etichetate drept „rază lungă”. Polestar va începe să preia comenzi pentru Polestar 4 la sfârșitul lui aprilie 2024, livrările fiind planificate să înceapă mai târziu în cursul anului. Gama Polestar este pe cale să crească cu un factor de un SUV Polestar 4, iar compania tocmai și-a dezvăluit defalcarea completă a prețurilor înainte de sosirea sa. În forma sa cea mai ieftină, varianta de bază cu un singur motor cu rază lungă pornește de la 56.300 USD și oferă 272 de cai putere și 253 de lire-picior de cuplu de la grupul său de propulsie cu tracțiune spate.     Cumpărătorii pot alege între opțiunile cu un singur motor sau cu dublu, cu modelele cu un singur motor având tracțiune spate și variante cu motor dublu cu tracțiune integrală. Trecerea la modelele cu tracțiune integrală aduce prețul de bază la 64.300 USD. Dincolo de opțiunile de transmisie, Polestar oferă opțiuni într-o gamă de patru pachete: Pilot, Pro, Plus și Performance. Adăugarea pachetului Pilot sau Pro costă 1500 USD sau, respectiv, 2000 USD, în timp ce pachetul Plus este de 5500 USD în plus. Pachetul de performanță este disponibil doar pentru Polestar 4 cu motor dublu și cu rază lungă de acțiune, iar atunci când este inclus cu pachetul Plus, aduce prețul la 74.300 USD.   Pachetul Pilot vine standard pe mașinile cu două motoare și adaugă funcții de asistență pentru șofer, inclusiv asistență pentru pilot și asistență pentru schimbarea benzii. Pachetul Pro schimbă roțile standard de 20 de inchi cu un set de roți Pro de 21 de inci și adaugă un set special de centuri de siguranță și capace pentru tija supapelor. Pachetul de performanță adaugă roți forjate de 22 de inchi, etriere de frână Brembo, anvelope de performanță și centuri de siguranță speciale și capace ale tijei supapelor aurii.    Toate modelele Polestar 4 poartă numele de „Long Range” și sunt echipate cu o baterie de 94,0 kWh capabilă să încarce viteze de până la 200 kW DC și 11 kW AC, indiferent de denumirea de putere aleasă. Polestar vizează o autonomie estimată EPA de peste 300 de mile. Versiunile cu un singur motor au un motor electric de 268 CP care acţionează pe roţile din spate, în timp ce Polestar 4s cu două motoare beneficiază de tracţiune integrală şi 536 de cai. Polestar va deschide registrele de comenzi la sfârșitul lui aprilie 2024, livrările fiind așteptate să înceapă cândva în al patrulea trimestru al anului. src https://www.caranddriver.com/news/a60317447/2025-polestar-4-pricing-details-revealed/
    • Prețul de bază al SUV-ului Ocean EV din 2023 a scăzut cu 14.000 USD, la 27.437 USD, pe fondul crizelor financiare actuale ale startup-ului din California.    Gama Fisker Ocean din 2023 își reduce prețurile cu între 14.000 și 24.000 USD, în funcție de nivelul de echipare. Prețul de bază al modelului Extreme de top-spec scade de la 63.937 USD la 39.937 USD; Sportul de nivel de intrare și Ultra de nivel mediu încep acum de la 27.437 USD, respectiv 37.437 USD. Scăderile dramatice de preț au loc în timp ce Fisker luptă pentru a evita falimentul, după ce a întrerupt recent producția timp de șase săptămâni pentru a rezolva situația. Fisker pare să fie în pragul falimentului, iar astăzi startup-ul din California a anunțat că reduce drastic prețurile pentru SUV-ul electric Ocean din 2023. Gama constă din trei niveluri de echipare, începând cu Sportul cu tracțiune față și trecând până la modelele cu tracțiune integrală mai bine echipate - Ultra și Extreme de vârf      Sportul de nivel de intrare își vede prețul de pornire în scădere cu 14.000 USD, de la 41.437 USD la 27.734 USD. Prețul de pornire al lui Ultra este redus cu 18.000 USD, de la 55.437 USD la 37.437 USD. În cele din urmă, prețul de bază anterior al lui Extreme a trecut de la 63.937 USD până la 39.937 USD, ceea ce înseamnă o reducere substanțială de 24.000 USD. Toate aceste cifre includ taxa de destinație de 2438 USD. Fisker a spus că prețurile reduse se aplică modelelor din 2023 cu noul software 2024 Ocean OS 2.0 al companiei instalat. Reducerile vor intra și în vigoare vineri, 29 martie. În comunicatul său de presă, compania a spus: „Fisker poziționează strategic Oceanul pentru a fi o alegere mai accesibilă și convingătoare pentru vehicule electrice, disponibilă în mod competitiv pentru cumpărătorii de vehicule electrice”. Car and Driver a contactat un purtător de cuvânt al Fisker pentru a-l întreba dacă reducerile de preț se vor aplica și pentru Oceanul 2024, cu toate acestea, încă nu avem răspunsuri de la ei. Vom actualiza această poveste dacă sau când primim un răspuns. Nu este o coincidență că scăderile dramatice de preț au loc în timp ce compania luptă pentru a evita falimentul. În februarie trecut, problemele lui Fisker au devenit evidente după un apel amenințător pentru câștiguri care a oferit o perspectivă sumbră, urmată de disponibilizări în masă. Apoi, începând de săptămâna trecută, pe 18 martie, compania a întrerupt producția timp de șase săptămâni în timp ce lucra la un plan de abordare a turbulențelor sale financiare actuale. În timp ce Fisker a anunțat un angajament din partea unui investitor existent împreună cu un nou val de finanțare care se presupune că încasări brute de până la 150 de milioane de dolari, discuțiile cu un mare producător de automobile fără nume s-au întrerupt de atunci, potrivit Reuters. Fisker a fost, de asemenea, radiată de la Bursa de Valori din New York, pe măsură ce problemele sale financiare cresc. src https://www.caranddriver.com/news/a60320119/fisker-ocean-ev-suv-big-price-cuts-possible-bankruptcy/
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      15.3k
    • Total Posts
      81.3k
  • Tell a friend

    Love WESTCSTRIKE - The Next Generation? Tell a friend!
  • Happy Birthday

  • Recent Achievements

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer