PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



PARTENERIAT WESTBOOST.

This announcement is no longer active

Guest

west.png

WestBoost.Ro # Calitate,cantitate si profesionalism

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WESTBOOST.RO.
 

Informatii generale WEST-BOOST: 

# Atat ziua cat si noaptea, numarul jucatorilor ce va intra pe servere poate sa fie diferit de la o zi/noapte la alta, jucatorii isi aleg singuri serverul pe care sa joace si cat sa joace. Nu sunt fortati de nimeni! Daca aveti server-ul 0/32 fiti siguri ca, mai multi de 10 jucatori nu o sa aveti.

# Jucatorii sunt cu aproximatie 80% romani si 20% straini.

# Pluginul de schimbare nick nu este PERMIS!.

# Servere in MasterServer 85/90.

 

Parteneriatul nostru se bazeaza pe publicitate reciproca si recomandarea unui serviciu, WESTCSTRIKE recomanda folosirea boostului WEST-BOOST din diferite motive, romani, ping scazut, calitate si cantitate, seriozitate! De asemenea vizitand site-ul www.westboost.ro veti gasii bannerul si informatiile legate de comunitatea noastra, fiind considerata una calitativa si profesionala in administrarea serverelor de gaming.  

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer