PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/29/2023 in all areas

  1. 2 points
  2. Voted the Server 28-01-2023 9:14 pm (IST)
    2 points
  3. 2 points
  4. Nick: CataliN ¤ Varsta:24 ¤ Primele 7 cifre din CNP:1980918 ¤ Localitate: giurgiu ¤ Ocupatie: sofer ¤ Steam/Discord: yep ¤ Join Discord Obligatoriu: https://discord.com/invite/xT8NEYtumG ¤ Folosesti teamspeak?Nu ¤ Ore jucate - GameTracker.com: multe , cei vechii din staff ma cunoaste ¤ Intervalul de activitate: depinde ¤ Ai citit regulamentul?: arrogancezm ¤ Voteaza serverul de TS al comunitatii: Apasa aici pentru a vota ¤ Completeaza numarul votului ca reply in acest topic)
    1 point
  5. Arrogance

    Propunere

    Propunerile se resping , serverul a primit deja update și este bine in momentul de fata . In momentul de fata atât admin/VIP/player au șanse egale de a juca fără diferențe prea mari. t/c seara făina.
    1 point
  6. 1 point
  7. 1 point
  8. PRO, cu toate ca ori joci in intervalul in care nu joc eu dar nu ne am intalnit des in ultimul timp sunt pro pentru cererea ta, dar ca si staff suntem destui ar trebui sa ne facem si treaba. Daca avem slay,kick si ban nu suntem doar noi pe sv, hai sa ne uitam si la playeri sa vedem ce le place (ce nu le place) Hai sa fim mai buni, mai primitori... zic si eu (sper ca n am suparat)?
    1 point
  9. Voted The server 29-01-2023 11:05 pm (IST)
    1 point

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer