PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



  • 1,546 Posts
  • Joined
  • Points
  • Fang Yuan Global Moderators
  • Offline User status
  • GRAND MASTER Member title
  • Fang Yuan

    Global Moderators
    • Posts

      1,546
    • Joined

    • Last visited

    • Days Won

      37

    Posts posted by Fang Yuan

    1. 12-2023-ford-super-duty-f-550-chassis-cab-01-1664319611.thumb.jpg.62d6cd7f198015593a1b9792f7cb5f99.jpg

      Ford Blue, divizia responsabilă de Mustang, camioane, SUV și Lincoln cu combustie, a câștigat 900 de milioane de dolari înainte de impozitele pe venit în primul trimestru, îngreunată de sincronizarea următoarei generații de F-150.
      Ford Pro, care include camioane comerciale vândute în principal pentru flote din SUA și Europa, a înregistrat un EBIT de 3 miliarde de dolari pentru trimestrul respectiv, o creștere foarte sănătoasă de 36% de la an la an, cu volumul în creștere cu 36%.
      Volumul modelului e a scăzut cu 20% de la an la an în primul trimestru, iar veniturile au scăzut cu 84%, dar costul de construire a lui Mustang Mach-E a fost redus cu 5.000 de dolari de la lansarea modelului 2021.

      Afacerea de camioane comerciale și furgonete a Ford Pro și-a depășit cu mult unitatea tradițională Blue „moștenită” alimentată de ICE în primul trimestru al anului 2024, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri.

      În apelul său privind veniturile cu investitorii, CEO-ul Jim Farley și CFO John Lawler văd, de asemenea, oportunități pe piața de vehicule electrice pentru navetiști, acum că Tesla se pare că a abandonat planurile pentru un Model 2 de 25.000 de dolari.

      Ford Blue, divizia responsabilă de Mustang-uri, camioane, SUV-uri și Lincoln-uri cu combustie, a câștigat 900 de milioane de dolari înainte de impozitele pe venit în primul trimestru, îngreunat de sincronizarea următoarei sale generații F-150.

      EBIT-ul lui Blue a scăzut cu 13%, iar volumul său a scăzut cu 11% față de primul trimestru din 2023. Ford spune că a făcut un „profit sănătos în afara Americii de Nord”.

      Farley a spus că Ford se concentrează pe lansări pentru a îmbunătăți costurile de garanție și rechemarile clienților. „Am depășit lansarea Super Duty acum și bine în lansarea F-150 și am făcut multe modificări pentru a îmbunătăți și a curba această curbă.”

      Cererea Super Duty este de două ori mai mare decât oferta sa, a spus el.

      Ford le oferă inginerilor mai mult timp pentru a testa și valida modelele noi, a spus Farley, ceea ce înseamnă că acestea durează mai mult pentru a ajunge pe piață, cu scopul de a crește calitatea inițială și de a reduce costurile de garanție.

      „Ok să cumpere” noul F-150 al companiei a fost amânat cu șase săptămâni, a spus el, iar Ford „a încheiat trimestrul cu 60.000 de unități în stocul nostru de fabrică”, ceea ce a afectat vânzările modelului cel mai bine vândut de mult timp în SUA.

      Ford Pro, care include Transit și alte camioane vândute în principal în SUA, Marea Britanie și Europa pentru flote comerciale și alte uzuri profesionale, a înregistrat un EBIT de 3 miliarde USD pentru trimestrul, o creștere foarte sănătoasă de 36% de la an la an, cu volum. în creștere cu 36%.

      Acest EBIT din primul trimestru este egal cu profitul pe întregul an pentru 2022, a spus Farley. Acesta a fost susținut de „peste 560.000 de abonamente de software active pentru clienții Pro”, în creștere cu 40% față de anul trecut, și de rețeaua de „serviciu fizic” a lui Pro, care a adăugat 700 de locații de servicii comerciale în ultimul an.

      Ford a adăugat, de asemenea, 11 noi „centre foarte mari pentru flote de service”, cu 50 până la 200 de locuri de reparații, fiecare deschis 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, plus peste 2.000 de camioane de service la distanță.

      src = autoweek

    2. 2024-chevrolet-silverado-high-country-662a906e773a5.thumb.jpg.5d4e542876a61529885a4ca2f7c75145.jpg

      Chevrolet Suburban High Country 4WD 2024 cu șapte locuri poate fi opțional cu un turbodiesel de 3,0 litri și șase în linie, oferind o economie de combustibil impresionantă față de V8 standard pe benzină.
      În echiparea High Country, Suburban se poate suprapune cu ușurință în preț cu Cadillac Escalade de bază de pe aceeași platformă.
      Cu câteva opțiuni verificate, inclusiv Super Cruise, dieselul Suburban este pentru a consuma sute de kilometri de autostradă într-o singură liniuță, în timp ce remorcă ceva mare care cântărește până la 7.800 de lire sterline.

      Un motor diesel sub capota unuia dintre camioanele în formă de locomotivă care au devenit vehiculul standard pentru familie în ultimul deceniu este o opțiune destul de comună în zilele noastre. Dar un diesel sub capota unui SUV de familie spațios și destul de luxos este puțin mai greu de găsit, mai ales că SUV-urile de acest tip și preț sunt gata să devină electrice.

      Chevy Suburban a făcut parte din peisajul nostru suficient de mult încât să necesite o mică introducere – cel puțin ideea de bază a lui. Dar cea mai recentă iterație a sufrageriei mobile a lui Chevy există într-o eră a unor crossover-uri mult mai mici pentru navetiști de sub ea - și iahturi de lux cu șase cifre poziționate abia peste el ca preț.

      Iar dimensiunile actualului Suburban sunt încă surprinzătoare pentru ceva ce se va vedea în mod invariabil folosit ca șofer zilnic, făcându-l să pară un artefact de la sfârșitul anilor 1990, când proprietatea unui iaht de teren a conferit statutul în suburbie.

      Acest lucru face ca motorina Suburban High Country să pară un anacronism în epoca liniilor de SUV care se electrizează rapid. Dar, după cum am descoperit după ce am petrecut o săptămână într-unul, există încă un loc pentru asta în peisajul american.

      Modelul actual, care a intrat în a douăsprezecea generație în 2020, nu a căutat să reinventeze formula Suburbanului care a fost destul de statică în timpul crizelor petroliere, Watergates, mai multe crize ale petrolului, un Război Stelelor sau trei, mai mult de două războaie din Golf, mai mult. Războiul Stelelor și câteva valuri ale nebuniei Pokemon.

      Imprumutând o platformă din gama de camioane Chevy, modelul de bază Suburban oferă locuri pentru până la nouă pasageri, în funcție de configurația scaunelor pe care o alegeți, precum și suficient spațiu pentru bagaje în spate pentru a servi drept transfer de la hotel.

      Cu o prezență rutieră impunătoare, Suburban este destul de aproape de cel mai mare SUV pe care îl puteți cumpăra de la General Motors, dacă nu doriți neapărat vizibilitatea conducerii unui Escalade, cu toate reflexiile sale cromate orbindu-i pe piloții companiilor aeriene sus.

      src = autoweek

    3. 240425-nissan-auto-china-2024-epoch-images-01-source-662bb92f19c0a.thumb.jpg.dd7bbc1780f91463b78edfaac2784e61.jpg

      Nissan dezvăluie conceptul de sedan electric Epoch în China, prezentând un model care vizează piața de vehicule electrice în creștere rapidă din țară, care urmează să fie construit cu partenerul local Dongfeng.
      Producătorul auto a dezvăluit recent un plan de afaceri pe trei ani, numit The Arc, pentru a-și revizui cea mai mare parte a gamei sale, dar posibilitatea unui sedan electric către SUA nu a fost difuzată ca parte a acestui plan.
      Cel mai recent EV al Nissan este crossover-ul Ariya, al cărui vânzări au început în Statele Unite după câteva întârzieri.

      Nissan poate să fi fost un pionier în sfera EV cu hatcha Leaf, dar există încă multe segmente care rămân insuficient deservite în SUA. De exemplu, în afară de Tesla Model 3, nu am văzut multe alte sedanuri electrice de dimensiuni medii sau compacte la prețuri accesibile în SUA sau Europa.

      Nissan a folosit Salonul Auto de la Beijing pentru a oferi lumii o preview despre cum ar putea arăta sedanul său electric, odată cu debutul conceptului Epoch.

      Dezvăluit alături de alte trei vehicule New Energy - așa cum sunt denumite în mod colectiv hibrizii și modelele electrice cu baterie în China - Epoch este unul dintre cele două BEV-uri dintre ele, prevăzând un sedan de dimensiuni medii care se așteaptă să intre în producție în Pacific destul de curând, cu ajutorul de la partener în joint venture Dongfeng.

      Mai important, este o fereastră rară în limbajul de design în evoluție al Nissan atunci când vine vorba de modelele electrice cu baterie.

      Producătorul auto a optat pentru o formă fastback elegantă și destul de minimalistă, cu designul sedanului Epoch. Fascia frontală are o bandă de iluminare înconjurătoare și un nas concav, în timp ce partea din spate are o bandă subțire similară a farului spate. Elementele farurilor în formă de bumerang sugerează formele unice de LED-uri care vor veni.

      Cele mai neobișnuite elemente vizuale sunt roțile, prezentând un aspect pe care nu l-am văzut de la Nissan în formă de producție.

      Cu toate acestea, producătorul auto nu a dezvăluit încă designul interior al acestui concept.

      src = autoweek

    4. large-54857-hyundaimotorpremierescommercializedmodelofitsxcientfuelcelltractorandvisionforhydrogenmobilityinus-662bdc9e78b93.thumb.jpg.5f37d05da02fdd47ededc2827d3e2fe7.jpg

      În portul Oakland, FirstElement Fuel deschide ceea ce a fost numit „prima oprire comercială de camioane din lume pentru vehicule cu hidrogen, cu o capacitate de 10 ori mai mare decât orice stație anterioară”.
      Tractoarele Hyundai XCIENT cu celule de combustie, care transportă 68,6 kilograme de hidrogen fiecare pentru o autonomie de 450 de mile, au fost dedicate stației pentru serviciul de „drayage”. Camioanele cu hidrogen de la Nikola vor opera, de asemenea, din Oakland și vor cumpăra combustibil de la FirstElement.
      Alte companii angajate să construiască camioane cu hidrogen cu celule de combustibil sau sisteme de propulsie includ Cummins, Bosch, Daimler, Toyota, Volvo și Quantron, o companie germană care a semnat un memorandum de înțelegere cu FEF.

      Portul Oakland este un generator major de poluare. Cele mai ridicate niveluri de particule diesel cancerigene din zona Bay se găsesc în West Oakland, în apropierea portului, unde traficul greu și constant de camioane mută containerele înăuntru și afară.

      Camioanele cu motorină relegate în această sarcină sunt adesea prost întreținute, poluatoare brute cu kilometraj ridicat – împreună cu meganavele în sine, care ard „combustibil de buncăr” de calitate scăzută. Funcționând la 24 de noduri, vor arde 225 de tone din el în fiecare zi, dar chiar și stând la doc mențin adesea motoarele în funcțiune.

      Inițiativele au căutat să reducă starea de mers în gol a navei (prin conectarea la energie electrică de pe uscat), să înlocuiască camioanele mai vechi și să reducă emisiile de motorină cu filtre de particule. O navă de containere Maersk funcționează acum cu metanol, o îmbunătățire.

       

      Și în 2021, Shippers Transport Express a început să folosească o flotă electrică de 10 camioane în portul Oakland, care a cheltuit 1,7 milioane de dolari pe stații de încărcare. Din cauza unor astfel de programe, emisiile de motorină din port au scăzut cu 98% între 2005 și 2017, dar mai este un drum lung de parcurs.

      O altă abordare este adoptată de FirstElement Fuel (FEF), care a deschis ceea ce Shane Stephens, cofondatorul și directorul de dezvoltare al FEF, numește „prima oprire comercială de camioane din lume pentru vehicule cu hidrogen, cu o capacitate de 10 ori mai mare decât orice stație anterioară”.

      O flotă de 30 de tractoare cu cabină Hyundai XCIENT 6x4 cu pile de combustibil cu motoare de 350 kW, care transportă 68,6 kilograme de hidrogen fiecare pentru o autonomie de 450 de mile, a fost dedicată stației pentru serviciul de „drenaj”.

      src = autoweek

    5. 240426-genesisunveilsnewlydesignedgv70-1-662bee90a7138.thumb.jpg.db24b5a8ae2cb3300a9424fe563d6159.jpg

      Genesis GV70 2025 este în prezent la vânzare, ceea ce înseamnă că această mașină actualizată va intra ca an model 2026 când va fi pusă în vânzare.
      2026 GV70 are un interior actualizat cu un ecran media OLED de 27 de inchi, lămpi de stare și un nou capac de claxon.
      Genesis GV70 ’26 își schimbă și stilul cu o fascie față revizuită, o nouă grilă și un stil spate revizuit.

      Genesis își reîmprospătează GV70 pentru anul model ’26 în SUA și dă startul unui alt concurent în războaiele ecranelor. GV70 reîmprospătat va adăuga un afișaj de 27 de inchi pe tabloul de bord, care se va ocupa de nevoile sale media și de informații despre șofer. De asemenea, GV70 primește un stil interior și exterior actualizat, un nou model Sport și, posibil, multe altele.

      Detaliile despre grupul motopropulsor reîmprospătat al GV70 sunt încă ascunse în spatele unui dulap din biroul directorului Genesis. În prezent, puteți prinde un Genesis GV70 fie cu un I4 turbo de 2,5 litri care produce 300 CP și 311 lb-ft de cuplu, fie un V6 turbo de 3,5 litri care produce 375 CP și 391 lb-ft de cuplu.

      Puteți opta și pentru versiunea electrică cu baterie a lui GV70. Este greu de spus dacă vor exista schimbări majore sub capotă, dar având în vedere că aceasta este o actualizare mai rezervată pentru GV70, probabil că nu vor fi știri majore în departamentul de propulsie.

      Adevărata vedetă a spectacolului GV70 din ’26 se află în interiorul cabinei. Noul tablou de bord cu ecran tactil OLED de 27 de inchi oferă potențialilor clienți Genesis ceva ce se pare că oamenii își doresc: un ecran masiv.

      Trecerea la un afișaj combinat media și șofer urmează tendința observată de vehiculele Kia și Hyundai, așa că are sens ca modelele de înaltă tehnologie Genesis să înceapă să extindă spațiul pe ecran. Alăturarea afișajului OLED este un set de lumini de stare în interior, un controler de aer condiționat bazat pe atingere și un nou capac de claxon pe volan.

      src = autoweek

    6. gmc-terrain-teaser-66212f2460018.thumb.jpg.5bdfe67a0e818b7c30563bf3c009e91f.jpg

      GMC spune că Terrain 2025 va fi dezvăluit mai târziu în acest an.
      Actualul GMC Terrain a fost lansat în 2018, după sosirea primei generații Terrain în 2010.

      Judecând după teaser, se pare că GMC Terrain va urma tendința de creștere a stilului boxier.

      După renovarea Acadia, GMC se pregătește să lanseze următoarea generație de Terrain. Deși compania nu a distribuit prea multe detalii despre viitoarea generație a treia Terrain, a împărtășit imaginea de mai sus. Terrain a văzut ultima dată o actualizare de stil în ’22.

      GMC nu a spus prea multe despre viitorul Terrain, dar probabil că nu ar trebui să ne așteptăm la o creștere considerabilă a amprentei în această schimbare generațională. Puteți fi aproape sigur că va fi în conformitate cu limbajul de design mai boxer văzut în restul listei actualizate GMC.

       

      În ceea ce privește grupul de propulsie, nu ar fi o surpriză uriașă să vezi I4 turbocompresor de 1,5 litri rămânând în jur. În echiparea sa actuală, acest patru cilindri transmite 175 CP și 203 lb-ft de cuplu printr-o automată cu șase trepte către roțile din față sau printr-un sistem de tracțiune integrală, atunci când este echipat.

      Ar putea exista șansa ca GMC să schimbe moara de 1,5 litri cu motorul turbo de 1,2 litri cu trei cilindri de la Trax, dar va trebui să așteptăm până când GMC va dezvălui pe deplin toate specificațiile. Știm din imaginea teaser că modelul AT4 rămâne, așa că ar trebui să presupunem că tracțiunea integrală este încă în meniu.

      Cât despre când vom vedea, GMC nu a fost prea clar. Compania tocmai a spus că GMC Terrain din 25 va ajunge în toată gloria mai târziu în acest an. Prețurile se vor apropia probabil mai mult de momentul în care este programat să lovească dealerii, dar aproape că vă puteți aștepta la o creștere de la baza actuală de 30.095 USD

      src = autoweek

    7. 2023-ford-bronco-sport-heritage-limited-4x4-header-66228d5b8149e.thumb.jpg.9d22aa3b263450aca3354600ca064ba2.jpg

      Ford Bronco Sport Heritage Limited 4x4 este propulsat de un turbocompresor de 2,0 litri cu patru cilindri în linie cu 250 CP și 277 lb-ft de cuplu la robinet, asociat cu o transmisie cu opt trepte, deși este un motor mai puțin puternic de 1,5 litri cu trei cilindri. de asemenea, în meniu cu 181 CP și 190 lb-ft de cuplu.
      Modelul cu patru uși oferă o amprentă ordonată, cu suficient spațiu în interior pentru aventurile în familie și pentru navetă, precum și suficiente aptitudini off-road pentru a oferi o alternativă convingătoare la crossoverele mici, fără a compromite utilizarea de zi cu zi.
      Modelul Heritage este una dintre cele mai accesibile modele din gama Bronco Sport, care oferă o oarecare varietate, dar nu se întinde prea spre nord în ceea ce privește prețul, această versiune începând de la 33.960 USD înainte de opțiuni suplimentare.

       

      Revenirea lui Ford Bronco în 2021 era întârziată, Explorer devenind un crossover cu mult timp în urmă și Ford cesionând în mare parte piața off-road către Jeep. Această nișă s-a dovedit a fi profitabilă pentru cei din urmă, chiar dacă Ford se ocupa să actualizeze Escape la fiecare câțiva ani și devenea clar că Ford lăsase o mulțime de bani pe masă într-un moment în care SUV-urile robuste de toate dimensiunile erau fără semne de a deveni mai puțin populare. Succesul F-150 Raptor din ultimul deceniu nu a făcut decât să confirme acest lucru.

      Cel mai mare dintre cei doi Broncos este cu siguranță o mașină off-road capabilă. Dar probabil că nu avea să fie cel mai prietenos SUV de acolo.

      De aceea, aducând înapoi Bronco cu câțiva ani în urmă ca o adevărată mașină de traseu, Ford și-a înviat și fratele mai mic, conceput să se simtă la fel de agil pe traseele din pădure ca și în oraș. De asemenea, ar permite lui Ford să preia gama Jeep din mai multe direcții, SUV-urile de buzunar devenind o mașină de familie obișnuită cu mult timp în urmă.

       

      Acesta este modul în care Bronco Sport a revenit ca succesor spiritual al lui Bronco II, oferind o amprentă ordonată și majoritatea abilităților off-road ale fratelui său mai mare - o formulă pe care nu o mai văzusem de la începutul anilor 1990, când Bronco II a inspirat Explorer original din 1991.

      Acum că Bronco Sport are câțiva ani, se mai simte modern și util?

      Asta am vrut să aflăm când am petrecut o săptămână în 4x4 Bronco Sport Heritage Limited cu temă retro, care aduce înapoi la designul exterior și paleta de culori originale a lui Bronco.

       

      În primul rând, este util să ne amintim doar ce oferă gama mai mare Bronco Sport, deoarece există destul de multe opțiuni.

      Motorul de bază este un turbocompresor de 1,5 litri cu trei cilindri, bun pentru 181 CP și 190 lb-ft de cuplu, asociat cu o automată cu opt trepte. În timp ce acest grup motopropulsor a fost, în general, considerat a fi suficient de capabil pentru majoritatea sarcinilor zilnice, făcând alergarea de la 0 la 60 mph în puțin peste 8 secunde, cumpărătorii au, de asemenea, opțiunea unui turbocompresor cu patru în linie cu 250 CP și 277 lb-ft. cuplu la robinet asociat cu aceeași transmisie cu opt trepte.

      Această din urmă unitate reduce timpul de sprint la 5,9 secunde, dar, mai important, crește cuplul pentru a permite câteva excursii mai mari în off-road, care sunt încă o parte importantă a întregului pachet.

      Un total de cinci arome sunt în meniu, începând cu ornamentul de bază Big Bend, urmat de Heritage cu tematică retro, Free Wheeling cu autocolant din anii '70, Outer Banks și ornamentul Badlands de vârf. Dar este un spectru relativ îngust când vine vorba de preț, modelul de bază Big Bend pornind de la 31.390 USD, în timp ce echipamentul Badlands maximizează avantajele și opțiunile off-road cu amortizoare revizuite și o suspensie ridicată cu un preț de pornire de 39.985 USD.

      src = autoweek

    8. cybertruck-74-65809d58691fe.thumb.jpg.ea92d4c41a6bec8d2832bceadfc37595.jpg

      Tesla a livrat primul său lot de Cybertrucks în timpul unui eveniment din decembrie 2023.
      Tesla Cybertruck este rechemat, deoarece pedala de accelerație poate fi dislocată și poate rămâne prinsă în ornamentele interioare ale camionului.
      Tesla amintește de 3.878 de exemple de Cybertruck.

       

      Tesla amintește de aproape 4.000 de exemple de Cybertruck polarizant. Încurajând această rechemare este o pedală care se poate desprinde de pedala de accelerație și se poate bloca în ornamentul de sub bord. Acest lucru ar putea provoca o accelerare neintenționată și poate provoca un accident.

      Conform raportului de rechemare al Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, Telsa are un remediu. Potrivit raportului de rechemare, Tesla va înlocui ansamblurile pedalei de accelerație ale Cybertruck afectate.

       

      În ceea ce privește modelele afectate, raportul de rechemare nu oferă niciun interval VIN. Se notează că rechemarea acoperă Cybertruck-urile construite în perioada 13 noiembrie 2023 până în 4 aprilie 2024. Din păcate pentru fanii Cybertruck, notificarea de rechemare arată că 100% din cele 3.878 de pickup-uri fabricate în acea fereastră se încadrează în rechemare.

      Rechemarea notează, de asemenea, ce cauzează ridicarea pedalei de pe ansamblul pedalei de accelerație. Potrivit anunțului, a existat o schimbare neaprobată în metoda de asamblare, iar săpunul a fost folosit pentru a ajuta la asamblarea pedalei. Aparent, utilizarea săpunului a redus reținerea tamponului la restul ansamblului.

      Proprietarii ar trebui să se aștepte să vadă o scrisoare prin poștă despre această retragere în iunie, dar puteți contacta serviciul pentru clienți Tesla dacă sunteți mai îngrijorat.

      src = autoweek

    9. premedia-24c0120-006-6622b830da7f5.thumb.jpg.0f4e5ee28a3d07165f23f4942412d6db.jpg

      Varianta Mercedes-AMG GT S E Performance debutează la Marele Premiu al Chinei din 2024.
      Mercedes-AMG GT S E Performance ’25 sprintează la 60 de km/h de la o pornire oprită în 2,7 secunde, ceea ce îl depășește pe Mercedes-AMG One.
      Mercedes-AMG GT S E Performance îmbină V8-ul turbo de 4,0 litri cu sistemul hibrid de performanță al companiei pentru a produce o putere combinată de 805 CP.

      Împrumuțând câteva dintre reflectoarele de la GP din China din 2024, echipa Mercedes-AMG și-a prezentat unul dintre cele mai rapide produse ale sale vreodată. Mercedes-AMG GT 63 S E Performance din 2025 combină V8-ul turbocompresor de 4,0 litri al companiei cu sistemul său hibrid pentru a produce 805 CP și poate propulsa acest coupe de la un start la 60 mph în doar 2,7 secunde. Acest AMG GT explodat include, de asemenea, frâne carbon ceramice, direcție pe puntea spate și un sistem de tracțiune integrală complet v

      Acest grup motopropulsor este suficient de bun pentru a propulsa AMG GT 63 S E Performance mai repede decât hipermașina AMG One, amuzantă. Potrivit Mercedes, AMG GT 63 S E Performance se epuizează la 199 mph. Ar putea fi bine pentru unii, dar dacă doriți să ajungeți la 219 mph, va trebui să treceți la AMG One.

      Bineînțeles, AMG GT 63 S E Performance are nevoie de hardware de sprijin serios pentru a profita cel mai bine de grupul său de propulsie. Oprirea acestui GT 63 hibrid este un set de rotoare din carbon ceramică de 16 inchi față și 15 inchi spate. Etrierele de frână cu șase pistoane fixează fiecare rotor din față, cu un etrier spate plutitor cu un singur piston fixează fiecare rotor din spate.

      Adăugând și mai multă forță de încetinire, GT 63 S E Performance dispune și de frânare regenerativă pentru a introduce electricitatea înapoi în acumulatorul de 6,1 kWh. De asemenea, puteți încărca acea baterie cu încărcătorul integrat de 3,7 kW.

      src = autoweek

      ariabil.

      După cum am menționat mai sus, acest AMG GT 63 S E Performance încă împachetează V8 de 4,0 litri sub capotă. În timp ce restul acestui sistem este nou pentru Mercedes-AMG GT, nu este un sistem nou pentru AMG. Acest sistem hibrid S E Performance a apărut sub pielea Mercedes-AMG SL 63 S E Performance 2024.

      La fel ca SL 63, V8 de 4,0 litri trimite acea putere printr-o transmisie automată cu nouă trepte și într-un sistem de tracțiune integrală. V8-ul turbo este completat de un motor electric de 201 CP care este montat pe puntea spate.

       

    10. 2024-gmc-sierra-ev-denali-edition-1-100-661fcd31ca9b1.thumb.jpg.396fb0bb8e06d11df9fcffc1c43d717e.jpg

      GMC Sierra EV Denali Edition 1 din 2024 urmează să aterizeze cu o autonomie estimată de producător de 440 de mile la o încărcare completă, aterizează chiar sub nivelul de autonomie EPA al fratelui său Chevrolet Silverado EV.
      Sierra EV Denali Edition 1 va începe de la 99.495 USD, alăturându-se două versiuni ale Hummer EV din gama de camioane electrice GMC.
      Camionul electric este programat să ofere 754 CP și 785 lb-ft de cuplu în modul Max Power, oferind o capacitate maximă de remorcare de 10.000 de lire și o sarcină utilă maximă de 1.450 de lire.

       

      Chiar înainte de debutul lui GMC Hummer EV, știam că în cele din urmă vom vedea mai multe versiuni diferite ale acestei arhitecturi de camion sub diferite insigne. Și după debutul Chevrolet Silverado EV, acum este rândul lui GMC Sierra EV.

      Cu doar câteva luni înainte de debutul său oficial pe piață, GMC a împărtășit câteva specificații cruciale care vor diferenția Sierra EV Denali Edition 1 de celelalte două modele de camioane electrice pe care le-am văzut până acum. Și această versiune va oferi ceva ce camioanele electrice nu au oferit întotdeauna din abundență: autonomia.

      Sierra EV Denali Edition 1 din 2024 este setat să ofere o autonomie de 440 de mile — o estimare a producătorului mai degrabă decât numerele oficiale EPA pentru moment — aterizează încă mult la nord de estimarea inițială de 400 de mile. Ar trebui să reținem că acest lucru se aplică strict ediției 1 Denali, așa că alte versiuni ale camionului care vor apărea mai târziu pot prezenta estimări de autonomie oarecum diferite.

      Chevrolet Silverado EV, care este deja la vânzare, va depăși în continuare această versiune a Sierra EV cu autonomie de 450 de mile EPA. GMC Hummer EV, cu autonomia sa de 314 mile, va rămâne cu mult în urmă cu această măsură.

      Evaluarea de 440 de mile o plasează încă mult peste sedanurile EV (mult mai aerodinamice) de pe piață, eclipsând cu ușurință modele precum Mercedes-Benz EQS și Tesla Model S și, de asemenea, aterizează cu exact 160 de mile peste intervalul de 340 de mile. a Cybertruck-ului. De fapt, avem senzația că această măsurătoare anume va fi adusă în discuție destul de frecvent în diferite teste de comparație în următoarele luni, mai ales când este testată în timp ce de fapt remorcă ceva.

      Între timp, o arhitectură de 800 de volți va permite rate de încărcare de până la 350 kW, permițând camionului să câștige 100 de mile de autonomie în doar 10 minute

      src = autoweek

    11.                                                                                                                    Please make 20 hours and then apply again.

                                                                                                                                                 Thank you!

                                                                                                          Contra.png.6c4e8f78b4cb9fd27e68b7b59b3f7b20.png.2dbf2071bce5a0ee83e34cc96c01acc2.png

       

    12.                                               Coșul de picnic al lui Wolfsburg și-a câștigat locul în GenX College Car Hall of Fame. 

           vw-rabbit-1-jpg-6614041cabc84.thumb.jpg.0cffb097f1edc7dcd41c61f9aa34fe60.jpg

      Pentru o mașină care aparent era peste tot în anii 1980 și nu numai, Volkswagen Rabbit este greu de observat astăzi pe drum, cel puțin în afara cartierelor Portland încă bine aprovizionate cu mașini din acea epocă, sub câteva kilograme de ace de pin.

      Dar există un motiv bun pentru popularitatea lui Rabbit Cabriolet: a fost oferit în Statele Unite din anul model 1980 până în 1993, ceea ce și-a asigurat statutul în GenX College Car Hall of Fame, suprapunându-se în același timp cu vânzările Mk2 și Mk3 Golf.

      Dar, la fel ca VW New Beetle Cabrio, Rabbit Cabriolet nu a fost în linie de la început. De fapt, a durat ceva timp pentru ca această versiune să se materializeze.

      Baza Mk1 Golf în sine a debutat în 1975 ca un hatchback, cucerind rapid Europa și, având suficient timp, cumpărătorii americani obosiți de Malaise care căutau să scape de nedreptățile prețurilor interne reduse. Sosirea lui Golf, vândut ca Rabbit în Statele Unite, a fost un eveniment marcant pentru VW și pentru hatchback-urile europene, care este cam greu de apreciat astăzi sau chiar de explicat unui public mai tânăr.

      La patru ani de producție Golf/Rabbit, Karmann GmbH a creat o versiune cabriolet alături de

      „Cabriolet-ul este la fel de mult o stare de spirit, pe cât este un automobil. Pentru că aduce înapoi la o vreme în care turneele în aer liber erau simbolul entuziasmului auto”, a șoptit copia publicitară a timpului.

      „Cu toate acestea, nu este nimic demodat la Cabriolet. Acesta a fost meticulos realizat de Karmann Coachworks din Osnabrück, Germania, ca o adevărată decapotabilă, la zi. Și este dotat cu cea mai sofisticată inginerie germană.”

      Da, Wolfsburg a căutat imagini cu epoca de aur a mașinilor cu capul deschis, poate călătorind pe Riviera Franceză, împreună cu promisiuni ale ingineriei germane, așa cum doar un oraș cu un umlaut în numele său le poate îndeplini.

      Cabrioletul Rabbit avea să fie un succes chiar și fără un astfel de efort de marketing, oferind un interior solid pe care cu siguranță ar fi trebuit să-l comanzi într-o tapițerie din piele dură, cu șansa de a lăsa capul în jos în ploaie.

      Vorbind de apă, un alt punct de vânzare a fost o garanție de trei ani de kilometraj nelimitat pentru perforarea ruginii, care ar trebui să servească drept o reamintire sobră a epocii ingineriei aceasta. O garanție de doi ani pentru întreaga mașină (cu excepția anvelopelor) a fost și ea oarecum generoasă pentru vremea respectivă.

      Un 1,8 litri cu patru vase cu injecție de combustibil și un manual cu cinci trepte a furnizat coloana sonoră, cu un sistem de casete stereo AM/FM cu patru difuzoare care furnizează melodiile. VW știa ce caracteristici standard doreau cumpărătorii la acestea și a ajutat ca interiorul să arate clar și modern pentru vremea respectivă.

      un prototip similar Jetta cabrio, ambele prezentând bara de rulare cunoscută.

      src = autoweek

      Rabbit Cabriolet nu era o mașină fastuoasă la interior nici măcar după standardele zilei, dar VW își dăduse până acum pe deplin cum să ridice atractivitatea unei mașini pentru a o vinde ca ceva mult mai premium decât era în realitate.

       

    13.     quickspin-leadart2024tlxtypes-66157e36304b3.thumb.jpg.a84d5df87e72878c4a8c928ed6c9df2b.jpg

      Acura Integra Type S ar putea fi cea mai discutată Acura despre performanță acum, după ce NSX a părăsit linia de asamblare, dar nu este singurul sedan Acura din gama companiei.

      TLX-ul Acura a intrat în grajdul Acura în 2014, a doua generație și actuala apărând în 2021. La performanța celei de-a doua generații se adaugă un model de tip S. TLX Type S are sub capotă un V6 turbo de 3,0 litri care transmite 355 CP și 354 lb-ft de cuplu printr-o transmisie automată cu 10 trepte.

      De acolo, puterea lovește roțile prin intermediul sistemului Super Handling All-Wheel-Drive de la Acura.

      În acest episod din Quick Spin, gazda Wesley Wren se ridică la volanul Acura TLX Type S 2024 și îl pune în treabă. Wren vă duce într-un tur ghidat al TLX Type S și evidențiază unele dintre caracteristicile sale preferate. Mai târziu, Wren te duce cu tine pentru o revizuire live a acestui sedan sportiv.

      În plus, Wren vorbește cu Patrick Carone de la Autoweek despre acest TLX Type S. Perechea vorbește despre starea sedanurilor, cum se compară acest TLX cu sedanurile sport mai scumpe și multe altele. Închiderea spectacolului, perechea defalcă ceea ce face ca acest TLX Type S special.

      src = autoweek

    14.                                   Denza promite un shooting brake elegant, dar modelele cu volum real sunt probabil în altă parte în linie.

          denza-1-661551f73ac4f.thumb.jpg.210e7cafd994f775f1d9767f11eeb03f.jpg

      Denza prezintă un shooting brake în stil Panamera înainte de Salonul Auto de la Beijing, producția fiind așteptată să înceapă mai târziu în acest an.
      Marca Denza, care oferă modele electrice cu baterie și hibrizi plug-in, face parte dintr-un joint venture între producătorul auto chinez BYD și Mercedes-Benz.
      BYD se află în prezent într-o plină de exporturi la nivel mondial cu ofertele sale accesibile cu baterii electrice, cu scopul de a captura o parte semnificativă din mai multe segmente populare de vehicule electrice.
      Poate că Denza nu este un nume cunoscut în Statele Unite, dar în China este mai bine cunoscut drept brandul de lux al BYD. Și este unul care îl consideră pe Mercedes-Benz drept unul dintre cei doi proprietari ai săi, marca fiind înființată ca o societate mixtă în 2012.

      Cu doar câteva săptămâni înainte de Salonul Auto de la Beijing, Denza a adus un model viitor în Europa și nu s-a sfiat în privința modelului Porsche popular pe care îl urmărește.

      Denza Z9 GT arată cu siguranță că ar putea fi confundat cu Porsche Taycan Sport Turismo sau cu acoperișul lung Panamera odată ce își pierde camuflajul neon. Și asta este ideea.

      Asemănarea nu este tocmai un caz de a arunca o privire asupra caietului de schițe al Porsche: exteriorul elegantului shooting brake a fost supravegheat de fostul șef de design Audi Wolfgang Egger, care a condus designul BYD din 2017. Și, desigur, Audi, alături de Porsche, face parte. al Grupului VW.

      Cu alte cuvinte, BYD a angajat unul dintre șefii de design ai mărcii frate ai Porsche cu ani în urmă.

      Cu toate acestea, există suficiente diferențe la exterior pentru ca modelul Denza să iasă în evidență, odată ce intră în producție la sfârșitul acestui an.

      „Designul este în același timp plin de spirit și de lux”, a spus Egger referitor la Z9 GT.

      Cu toate acestea, Denza nu a promis un grup motopropulsor exclusiv pentru vehiculele electrice pentru viitorul model.

      Gama actuală a mărcii constă din două SUV-uri și un minivan oferit atât în varianta cu baterie electrică, cât și în variante PHEV și este de așteptat ca Denza să respecte această formulă pentru modelul său emblematic.

      Denza este cunoscută pentru că oferă vehicule cu „energie nouă” în China, care este o categorie care reunește hibrizi, PHEV și BEV.

      src = autoweek

    15. Crossover-ul compact se va alătura modelelor MDX, RDX și ZDX-ului electric cu baterie. Contați pe ADX pentru a fi o versiune Acura de lux a Honda HR-V. Acura spune că ADX va fi poziționat alături de Integra ca punct de intrare în marcă.

      Acura spune că își extinde gama de crossover cu un nou punct de intrare în brand. Numit ADX, acest crossover este programat să sosească la începutul anului 2025, plasându-se sub RDX-ul Acura, care este în prezent cel mai accesibil crossover al companiei.

      În afară de nume și fereastra de sosire, Acura a împărtășit câteva detalii despre viitorul crossover. Dar compania va acorda probabil tratament Integra Honda HR-V. La fel ca transformarea în Integra de la Civic, ADX va vedea probabil un interior care este mai în concordanță cu filozofia actuală de stil Acura și tabla revizuită.

      Compania a remarcat că ADX va avea un turbocompresor. Asta înseamnă că probabil va împacheta I4 turbo de 1,5 litri sub capotă. Este foarte puțin probabil ca echipa de la Acura să împingă I4 turbo de 2,0 litri și manual cu șase trepte de la Integra Type S sub carcasa ADX, dar un grup motopropulsor hibrid nu ar fi exclus.

      Desigur, toate acestea sunt speculații până când Acura dezvăluie mai mult decât numele ADX. Având în vedere că Integra pornește de la 32.995 USD, nu ar fi o surpriză uriașă să vezi că ADX începe în jurul valorii de 35.000 USD.

      src = autoweek

    16.              Dintr-o dată, Lotus devine un producător de vehicule electrice cu modele electrice cu baterii reprezentând 63% din livrările sale din 2023.

          lotus-car-showroom-displaying-the-new-lotus-emeya-fully-news-photo-1712759820.thumb.jpg.87e9f93d839b0063b7a94ca5fbca6b82.jpg

      Lotus raportează că a livrat 6.970 de vehicule în 2023, creditând Eletre pentru că l-a împins către un record din toate timpurile pentru companie.

      Brandul are acum 215 locații de vânzare cu amănuntul în întreaga lume, adăugând 46 de magazine doar în 2023. Lotus se așteaptă să livreze aproximativ 26.000 de vehicule în 2024, proiectând să-și tripleze rezultatele livrărilor din 2023.

      Lotus nu a urmărit niciodată statutul de producător auto de volum, chiar dacă unele dintre modelele sale au fost printre cele mai mari hituri ale industriei de mașini sport din Marea Britanie. Dar datorită vehiculelor electrice, Lotus a înregistrat acum un nivel record de livrări pentru întreaga sa istorie de 76 de ani.

      Producătorul de mașini de tip boutique – odată întruchiparea motto-ului lui Colin Chapman „simplificați, apoi adăugați ușurință” – nu este acum nici mic, nici limitat la construirea de vehicule cu o greutate redusă, având acum primul an de producție de modele electrice cu baterie. Iar rezultatele pe hârtie sunt impresionante: Lotus a livrat 6.970 de vehicule în 2023,

      în timp ce a înregistrat venituri de 691 de milioane de dolari. Din acest total, 361 de milioane de dolari au fost atinse numai în al patrulea trimestru al anului.

      În plus, vehiculele electrice au reprezentat 63% din totalul livrărilor sale în 2023. Acesta este acum un Lotus diferit de acum câțiva ani – și cu siguranță un alt producător auto decât ne amintim din deceniile trecute.

      Noul Lotus Eletre trebuie să mulțumească pentru acest impuls, dar producătorul auto a reușit să adauge și 46 de magazine pe tot parcursul anului 2023, ducând numărul total de locații la 215 până la sfârșitul anului. Aceasta este o creștere impresionantă pentru ceea ce a fost adesea văzut ca o afacere înfometată de numerar, cu mașini sport realizate manual.

      „În ultimul an, Lotus Tech a deschis în special noi magazine emblematice în locații privilegiate, inclusiv în zona Triunghiului de Aur din Paris, Mayfair din Londra, Gangnam-gu din Seul și alte orașe globale importante din punct de vedere strategic”, a menționat producătorul auto.

      Anul acesta este pe cale să stabilească un alt record datorită Lotus Emeya, ale cărui livrări au început luna trecută în China și sunt programate să înceapă în Europa în al treilea trimestru. Mai târziu în acest an, vom vedea și Eletre sosind în Statele Unite, oferind dealerilor Lotus ceva ce probabil nu și-au putut imagina acum câțiva ani: un SUV electric.

      src = autoweek

       

    WESTCSTRIKE

    Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
    WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
    ×
    • Create New...
    Statistica МС

    Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

    Master #1 - MasterServer (GSClient)
    Master #2 - MasterServer