PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



  • 12 Posts
  • Joined
  • Points
  • iAndrew Members
  • Offline User status
  • BRONZE 1 Member title
  • iAndrew

    Members
    • Posts

      12
    • Joined

    • Last visited

    Posts posted by iAndrew

    1. Tin sa va anunt in continuare serverul este deschis in stadiul beta , muncim din greu pentru a aduce cele mai frumoase si bune scripturi pe server  , in continuare continuam sa lucram la server , nu am renuntat la el precum unii poate cred sau credeau , perioada noastra se datoreaza noilor actualizari aduse serverului si remedierea problemelor intalnite in prima faza a  stadiului . De la deschiderea oficiala a serverului in stadiul beta s-au adaugat multe scripturi noi , s-au adaugat uniforme pentru politie smurd si mecanici , s-au adaugat job-uri noi droguri , si multe altele. Nu ne-am gandit inca la promovarea serverului de catre un Youtuber din cauza principiului de a face o treaba cat mai buna cu serverul si optimizarea lui si bineinteles pentru ca viitori jucatori sa nu intampine probleme in timpul jocului.Va multumim pentru locusorul nostru in comunitatea WestCstrike romania!

    2. Noul job de  șofer de camion e aproape gata,  in acest puteți face atât  transporturi legale cât și ilegale. Jobul are un sistem de nivele, cu cât creșteți mai mult în nivel cu atat veți putea câștiga mai mulți bani . Cu stima echipa WestCStrike Roleplay.

      Screenshot_1.png

    3. In curand va fi adaugat un sistem de player in care puteti pune link-ul de youtube al melodiei preferate si-l puteti asculta in masina in timp ce va jucati , acest script imita "muzica din masina" (ca si cand a-ti asculta muzica in masina si o pot auzii si cei din jurul masinii dumneavoastra. Acesta poate fi accesat prin simpla tastare a comenzii /wcsr

      WestCstrikeRadio.png

    4. În curând va fi implementat un sistem de ajutor pe care îl veți putea accesa prin tastarea comenzii /ajutor, in acel meniu veți găsi informații despre comenzile de pe server, sistemele de pe server, cum faceți anumite acțiuni și multe altele. Speram sa va putem creea plăcerea de a juca la noi pe server și sa va ajutam sa înțelegeți sistemele noastre. Va așteptăm pe server și va dorim spor la Roleplay.
      Cu stima echipa WestCStrike Roleplay.

    5. Salutare,deoarece a trecut cateva zile de cand serverul s a deschis in stadiul BETA,avem ceva vesti pentru voi si anume:
      1.S-a schimbat sistemul de alimentare la vehicule,acuk aveți posibilitatea de a va cumpăra canistre de la pompele de alimentare care va rămân în inventar, meniul la pompele de alimentare îl accesați cu tasta ALT (ochisorul). La fel si pentru re-umplerea canistrelor trebuie sa luați furtunul în mana și sa apăsați tasta 1 2 3 4 5 depinde pe care dintre sloturi aveți pusa canistra în inventar și va va apărea meniul de reumplere a canistrei. O sa atașez și un mic video cu sistemul de alimentare al vehiculelor sa va fie mai ușor de înțeles. 
      2. S-a adăugat țintă pentru arme pentru a va ușura țintirea 
      3. S-au modificat "rețetele" la topitorie pentru craftarea și crearea itemelor
      4. S-au modificat salariile la joburile de gunoier, primiți între 2500 $ și 3000 $ la un traseu de 30 de minute, la taximetrist s-au modificat taxa la misiunile cu NPC-uri, s-a modificat și banii la jobul șofer de autobuz se primesc între 20 $ și 50$  pe checkpoint.
      5.Rezolvate bugurile raportate de voi
      Cu stima si respect Echipa WestCStrike!

    6. E oficial. Sâmbăta 29.04.2023  la ora 20:30 va avea loc deschiderea în stadiul beta al serverului de fivem. După multe luni de munca, implicare și nopți ne-dormite am ajuns la pasul în care vom deschide serverul în stadiul beta. În stadiul beta vom testa împreună joburile, facțiunile, și toate sistemele de care dispune serverul în sine. Orice bug descoperit va fi raportat pe camera creata pe discord "bug-report" iar noi îl vom rezolva în cel mai scurt timp. Va așteptăm în număr cât mai mare pe server.Tot odată ținem sa mulțumim comunității westcstrike.ro ca ne-au primit alături de ei ❤️


    7. Pentru a va starnii curiozitatea,echipa WestCStrike va ofera mici spoilere pe parcurs pana la deschiderea in stadiul beta.Asadar,dorim sa va rasplatim cu 2 sisteme si anume unul de tip daily bonus prin care puteti primi diferite obiecte,banii sau chiar masini rare doar prin simplul fapt ca va jucati zilnic pe  viitorul server si anume puteti accesa acest sistem pe joc folosind comanda /bonus,iar cel de al doilea sistem este de tip case opening prin care puteti castiga bani,iteme rare sau chiar o masina din categoria premium accesand comanda /cutii

      SPOILER_20230424000526_1.jpg

      SPOILER_20230424000553_1.jpg

    WESTCSTRIKE

    Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
    WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
    ×
    • Create New...
    Statistica МС

    Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

    Master #1 - MasterServer (GSClient)
    Master #2 - MasterServer