PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



  • 5 Posts
  • Joined
  • Points
  • ChiritoiuKnz112 Members
  • Offline User status
  • BRONZE 1 Member title
  • ChiritoiuKnz112

    Members
    • Posts

      5
    • Joined

    • Last visited

    1 Follower

    Profile Information

    • Gender
      Male
    • Location
      GALATI
    • Is playing on:
      None / Nu joc pe niciun server

    Recent Profile Visitors

    The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

    ChiritoiuKnz112's Achievements

    1. Nick-ul meu: Nick-ul reclamatului: Motiv: Dovada (obligatoriu): !!! Reclamatiile care nu respecta modelul vor fi inchise.
    2. Cererile de helper care nu indeplinesc cerintele si/sau modelul de cerere de mai jos vor fi respinse din start. I. Cererea de admin va trebui sa fie facuta dupa modelul urmator: 1. Nume: 2. Discord ID: 3. Varsta: 4. Ore jucate pe server(link-ul cu GameTracker): 5. De cat timp joci pe server: 6. VIP: Da/Nu 7. De ce vrei sa fii helper pe .FR.WESTCSTRIKE.RO II. Cerinte 1. Titlul topicului trebuie sa fie sub forma urmatoare : Cerere helper *NICK* ( EXEMPLU : Cerere helper KENZO) 2. Sa aveti minim 14 ani. 3. Sa jucati pe server de minim 1 SAPTAMANA si sa aveti minim 3 zile cu activitate zilnica (2h+). 4. Sa aveti minim 15 ore jucate. 5. Sa nu aveti "antecedente" in legatura cu limbajul vulgar, ca sa nu mai zicem de feed sau cheating. 6. Sa aveti BUN SIMT.
    3. REGULAMENT GENERAL [FURIEN / HUMAN]: 1. Este interzis jucatorilor sa foloseasca un limbaj inadecvat sau sa comenteze fara motiv întemeiat, decizia adminului. (gag / kick / ban) 2. Este interzis retry-ul pentru a scapa de gag. (ban) 3. Este interzisa folosirea hack-urilor (coduri) de orice fel. (BAN PERMANENT) 4. Este interzis folosirea strafe hack/cfg-uri cu scripturi precum no-recoil/silent aim. (BAN PERMANENT) 5. Jucatorii sunt obligati sa anunte pe say_team@ ( adica u@) nereguli pe server cu privire la anumiti jucatori. 6. Este interzis spamul pe u@, nu abuzati de u@. (kick/ban) 7. Daca sunteti de parere ca un admin procedeaza gresit faceti reclamatie pe forum prezentand dovada, nu va certati pe server. (gag /kick / ban) 8. Daca nu este admin pe server un jucator poate face demo la încălcări ale regulamentului (folosind comanda "record numele jucatorului" în consola) demo îl gasiti în folderul cstrike sub numele care l-ati pus în consola. Nu uitati sa luati ip (amx_showip) si time. 9. Este INTERZIS să faceti reclama pe server, altor servere, fie ele din comunitate sau nu. 10. Este INTERZISĂ reclama pe alte servere fie ele din comunitate, sau nu. REGULAMENT HUMAN (CT): 1. Nu aveti voie sa va urcati pe textura hartii ( sus pe harta ). (slay / kick / ban)
 2. Nu aveti voie sa campati. (slay / kick / ban) 
[CAMPUL se aplica doar la human (CT) si este atunci cand un jucator se pune într-un anumit loc si asteapta furienii mai mult de 5-7 secunde]. !!! CAND NU ESTE CAMP:
Cand un CT este atacat de furieni si el încearca sa scape de ei sau trage în ei nu este camp.
Cand un CT se urca pe o cutie sau se duce într-un colt sa îsi încarce arma nu este camp.
 
 3. Nu aveti voie sa folositi silent-walk (shift) DOAR când vreti sa evitati he-urile puse pe motion - (slay) !!! Nimeni nu este obligat sa intre în he-urile puse pe jos pentru a muri.
Daca un he este pus pe motion, un CT poate merge pe silent walk(shift) pentru a evita sa explodeze acel HE.
Daca sunt puse unul sau mai multe he-uri pe jos poti sa mergi pe alt traseu pentru a evita explozia lor.
Daca nu exista alt traseu care sa îl urmezi pentru a evita he-urile puse pe jos te poti întoarce, însa cautati sa nu faceti camp.(EXEMPLU: Pe de_dust2_2x2, mergi pe lung si la intrare in tunel ai he-uri pe jos pentru a le evita, poți sa mergi pe alt traseu, te poți intoarce.)
 
 4. Nu aveti voie sa va intoarceti -> Turn Back(TB) sau sa stati intr-un loc nemiscat (Camp). (slay / kick / ban) CAMPZONE -> este atunci când un CT se învarte în aceeasi zona. 
TURNBACK (TB) - TurnBack-ul este atunci când un CT se întoarce într-o zona în care a fost deja fara sa fie atacat de niciun furien, pe acelasi traseu pe care plecase, asemanator cu camp-zone. (EXCEPȚIE: Este atunci cand un CT este nevoit sa se întoarca din cauza he-urilor puse pe jos care îi blocheaza drumul, neavând pe unde sa ocoleasca) 
!!! NU este TurnBack / CampZone
TurnBack -> NU este atunci când în timp ce un CT merge în fata acesta întoarce mouse-ul sa se uite si în spate daca vine un furien.
Turn Back -> NU este atunci când te întorci pe o distanta mica dupa furien sa tragi in el.
Turn back -> NU este atunci când ai vazut un furien ca s-a bagat dupa o cutie sau dupa o usa si tu te întorci distanta mica sa tragi în el. (de exemplu daca te întorci dupa un furien pe care l-ai vazut dupa o usa sau dupa o cutie nu este turn back, daca îti vezi de drum apoi fara sa faci camp) 5. Ultimului CT NU ii este permis să facă TurnBack sau Camp. (slay / kick /ban) 6. Când bomba este plantată, CT are voie să facă TurnBack/Camp/TXT dar sunt obligați să dezamorseze bomba. (slay) 7. X-Free doar în ultimele 20 Sec pe hartă. (slay) REGULAMENT FURIEN (TERO): 1. Sunt obligati ca până la final de runda sa planteze bomba sau sa omoare toti HUMANII. (slap / slay / kick) 2. Bomba poate fi plantata în ultimele 60 de secunde.

    WESTCSTRIKE

    Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
    WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
    ×
    • Create New...
    Statistica МС

    Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

    Master #1 - MasterServer (GSClient)
    Master #2 - MasterServer