PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Noul Fisker Alaska va fi disponibil și în Europa.


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

804349l-1000x640-b-b28793c6.jpg

Producția va fi limitată

Fisker Alaska, noua camionetă electrică a mărcii americane, va fi disponibilă oficial și în Europa. Rivalul lui Tesla Cybertruck va fi produs în serie limitată pentru Bătrânul Continent.
 

În vara anului trecut, Fisker a lansat prima sa camionetă electrică, botezată Alaska. Producția noului model va începe abia în prima parte a lui 2025, iar piața de debut a noii camionete electrice va fi cea din Statele Unite. Din fericire, noul Fisker Alaska va ajunge și în Europa. Informația a fost confirmată oficial de către Henrik Fisker, CEO-ul mărcii, pentru publicația britanică Autocar.

Cu toate acestea, Fisker spune că noul model va fi disponibil în număr limitat pentru Bătrânul Continent. Mai mult, constructorul american nu a confirmat momentul lansării noului pick-up electric pe piața europeană. Cel mai probabil, acesta ar urma să ajungă la noi în a doua jumătate a lui 2025 sau chiar în 2026.

Noul Fisker Alaska va fi disponibil în două versiuni cu baterii diferite. Prima versiune va avea un acumulator de 75 de kWh și o autonomie de aproximativ 370 de kilometri. Cealaltă versiune va fi dotată cu o baterie de 113 kWh, de unde va rezulta o autonomie de 547 de kilometri.

 

 

Fisker nu a dezvăluit nici până azi detalii despre puterea propulsorului. Cel mai probabil, însă, noul Fisker Alaska ar urma să primească aceleași motoare ca SUV-ul Ocean. Mai exact, vorbim de motoare de 275 de cai putere, respectiv de 540 de cai putere. În orice caz, Fisker spune despre noua camionetă că accelerația de la 0 la 96 de km/h va fi de 3.9 secunde.

Deocamdată, Fisker nu a anunțat nici prețul de pornire pe piața europeană a noului model.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...