PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Mazda6 va fi retrasă din Japonia. Urmează Europa?


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

691660l-1000x640-b-a9d89eec.jpg
Mazda a anunțat oficial că va retrage modelul său de clasă medie Mazda6 de pe piața din Japonia. Producția modelului va înceta în aprilie.
 

Actuala generație Mazda6 a fost lansată în 2012, iar de atunci, modelul de clasă medie a primit două facelift-uri și alte actualizări minore pe parcursul anilor. Mazda6 nu s-a schimbat foarte mult de la momentul lansării, iar din această cauză, vânzările au început să scadă considerabil. Anul trecut, modelul a fost retras de pe piața din Marea Britanie. Mai mult, în 2021, Mazda6 a fost retrasă și din Statele Unite.

Acum a venit rândul Japoniei să nu mai aibă parte de acest model. Constructorul nipon a anunțat oficial că Mazda6 va fi retrasă de pe piața autohtonă în primăvara acestui an. La mijlocul lui aprilie, producția modelului de clasă medie va lua sfârșit.

Mazda nu a pregătit un înlocuitor direct pentru Mazda6, dar spune că acesta va fi succedat indirect de către SUV-urile din seria de modele CX. Cel mai probabil, modelul de clasă medie urmează să fie retras și din Europa în viitorul apropiat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer