PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Huawei vrea sa concureze cu Tesla cu o masina care costa jumatate din pretul acesteia


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

Piata masinilor electrice atrage tot mai mult interes din partea companiilor. Compania chineza Huawei este unul dintre noii intrati.

Huawei tocmai a intrat in industria auto. Marca chineza, care a suferit un esec major atunci cand a fost interzisa pe teritoriul SUA, a incercat de atunci sa se puna pe picioare.

Acesta spera sa revina in tara Unchiului Sam cu masini electrice. Construit in colaborare cu marca chineza Chery, Luxeed S7 este prezentat ca un concurent direct al masinilor de top, cum ar fi Tesla Model S.

In timp ce asteapta sa isi demonstreze valoarea pe sosea, Luxeed S7 are deja felicitarile directorului sau general. La conferinta de prezentare a masinii, CEO-ul Huawei a explicat ca aceasta este „superioara din toate punctele de vedere unei Tesla Model S din SUA”.

Pretul, principalul atu al masinii lansate de Huawei

Daca se compara cele doua fise tehnice, masina chineza nu se distinge prea mult de concurentul sau american direct.

Cele doua diferente principale se regasesc in timpul de incarcare. Huawei promite o incarcare ultra-rapida, cu o autonomie de 400 de kilometri in 15 minute. Este mai bine decat Tesla si al sau Model S, care are nevoie de 30 de minute pentru a ajunge la o autonomie de 500 de kilometri.

Dar celalalt argument principal al Huawei este pretul masinii sale. Versiunea de top a gamei costa „doar” 46.000 de euro. Pentru a cumpara astazi un Tesla Model S, ar trebui sa platesti aproape dublu.

Disponibila pentru moment doar in China, Luxeed S7 ar putea crea probleme serioase pentru Tesla in urmatoarele saptamani. Cu o autonomie de pana la 800 de kilometri (in functie de configuratia aleasa de client), Luxeed S7 este un concurent real pentru titlul de Masina Anului in Regatul Mijlociu.

Va intra pe piata din Europa?

In ceea ce priveste Europa, Huawei nu a facut nicio mentiune cu privire la deschiderea vanzarilor pe alte piete in lunile urmatoare. Va trebui sa urmarim indeaproape dealerii afiliati la marca Chery, care coproduce aceasta masina, pentru ca ar putea sosi cateva exemplare ale Luxeed S7.De asemenea, va fi interesant de vazut cat va costa vanzarea acestor masini in Europa. Ramanand sub 50.000 de euro, Huawei ar putea concura cu Tesla Model S, precum si cu alte berline 100% electrice, precum BMW, Porsche si Mercedes.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer