PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Fiat dezvaluie noul 600 electric: intre seductie si mister


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

fiat-600-electrique-design.webp

Fiat tocmai a publicat un videoclip cu noul sau Fiat 600 electric. Modelul este inspirat de Fiat 500, unul dintre preferatele europenilor.
Fiat tocmai si-a dezvaluit cea mai recenta creatie, 600 electric, un mic SUV cu un caracter spumos, gata sa se alature lui 500 electric in gama electrica a producatorului italian. In timp ce primele imagini oficiale dezvaluie o masina debordand de personalitate, multe detalii raman un mister.

Fiat tocmai a dezvaluit noul 600 electric, un SUV de mici dimensiuni care se alatura gamei electrice alaturi de 500 electric.

Designul atragator al vehiculului aminteste puternic de 500, dar mai mare si mai zdravan.

Fiat a ramas discret cu privire la o serie de puncte cheie, cum ar fi autonomia.

Urmatoarea inovatie majora a celor de la Fiat este in linie cu tendinta actuala de electrificare. Fiat a ales sa resusciteze numele 600, care a cunoscut apogeul in anii ’50 si ’60. La fel ca sora sa mai mica, Fiat 500 electric, noul 600 se bazeaza pe un stil ingrijit, hotarat latin, pentru a cuceri multimile.

Un Fiat 500 mare

Noul Fiat 600 incorporeaza mai multe elemente de design de la Fiat 500, inclusiv farurile rotunde distinctive care ii confera masinii aspectul sau deosebit. Exista, de asemenea, monograma cromata de sub capota si grila in culoarea caroseriei. Aceste asemanari pot fi observate si in partea din spate a vehiculului.

Pe scurt, 600 ar putea fi considerat o versiune mai mare a modelului 500, cu o pereche de usi in plus si o garda la sol usor mai mare.

Interiorul masinii, vizibil pentru scurt timp in prezentarea video, arata sobru si sic. Consola centrala are un ecran tactil, iar tabloul de bord este digital.

Fiat joaca cartea misterului

Modelul electric 600 se bazeaza pe platforma Peugeot e-2008, care este folosita si de Jeep Avenger si de multe alte masini ale grupului Stellantis. Noul SUV va avea o lungime de aproximativ 4 metri, putin mai lung decat cei 3,63 metri ai lui Fiat 500.

Unul dintre principalele mistere din jurul modelului Fiat 600 electric se refera la autonomia acestuia. Platforma pe care o mosteneste nu este deosebit de renumita pentru performantele sale in ceea ce priveste autonomia sau reincarcarea rapida. Conceputa initial pentru a gazdui motoare cu combustie, aceasta se lupta sa concureze cu platformele dedicate exclusiv masinilor electrice.

Cu toate acestea, zvonurile sugereaza ca specificatiile lui 600 electric ar putea fi identice cu cele ale lui Jeep Avenger, cu un motor de 156 CP si o baterie de 54 kWh. Daca aceste specificatii se confirma, 600 electric ar putea avea o autonomie de pana la 400 km in ciclul mixt WLTP.

In ciuda detaliilor inca necunoscute in jurul acestui Fiat 600 electric, producatorul italian pare hotarat sa isi orienteze strategia catre electrificare, pastrandu-si in acelasi timp identitatea stilistica puternica.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer