PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Renault anuleaza listarea la bursa a Ampere


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

ampere.jpeg

Planificata pentru 2024, listarea se anuleaza, intrucat conditiile de piață nu sunt satisfacatoare.

Renault a anulat oferta publică initiala de cotare la bursa a companiei Ampere, creata de grupul auto ca jucator complet european in domeniul vehiculelor electrice si al software-ului. Anuntul a fost facut de directorul general Luca De Meo in cadrul unei conferințe de presă. „In 2022”, a spus De Meo, „Grupul Renault și-a anunțat intentia de a lista Ampere la bursă in prima jumatate a anului 2024, în functie de conditiile de piață. Cu toate acestea, conditiile actuale ale pietei nu sunt considerate satisfacatoare pentru a continua procesul si pentru a servi cat mai bine interesele Grupului Renault si ale acționarilor sai.” De Meo a reamintit ca, in 2022, Grupul Renault si-a anunțat intentia de a lista Ampere la bursa. Potrivit ultimului calendar, listarea urma sa aiba loc in prima jumatate a anului 2024, in funcție de conditiile de piață. Cu toate acestea, Renault consideră ca „actualele condiții de piață nu permit ca procesul de listare la bursă să continue si sa raspunda intereselor grupului, ale acționarilor sai si ale Ampere”.

De Meo spune ca a fost luata o decizie pragmatica. Directorul general Renault a dat asigurari ca aceasta decizie nu are niciun impact asupra perspectivelor financiare ale Grupului sau asupra strategiei de alocare a capitalului. „Rezultatele prognozate pentru 2023 au confirmat capacitatea Grupului de a genera numerar in mod durabil pentru a-si finanta viitorul, inclusiv dezvoltarea Ampere” – a precizat el. In ultimele sase luni, Grupul Renault si-a imbunatatit semnificativ performantele, atingand niveluri peste asteptarile initiale, ceea ce se traduce printr-o mai mare flexibilitate ampla marja de manevra. De Meo a anuntat, prin urmare, ca avand in vedere nivelurile de cash-flow mai mari decat cele preconizate, grupul Renault a decis sa anuleze procesul de IPO pentru Ampere.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer