PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Noua generație Lancia Ypsilon, surprinsă fără camuflaj. Debut în februarie


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

Noua generație Lancia Ypsilon a fost surprinsă pe străzile din Italia, fără niciun pic de camuflaj. Modelul italian va debuta în luna februarie și va fi disponibil și în versiuni pur electrice.
 

Italienii de la Lancia sunt așteptați să revitalizeze modelul Ypsilon. Debutul noii generații este programat pentru luna februarie 2024, dar prototipurile au fost surprinse deja în teste. Acoperite, desigur, cu folie de camuflaj.

Dar acum, un exemplar Ypsilon a fost văzut pe străzile din Italia, fără camuflaj.126318l-1000x0-w-fb2803a2.jpg

Mașina cu pricina era finisată într-o nuanță de albastru și avea o serie de accente negre. Mai mult, se pot observa blocurile de lumini frontale, banda LED care se întinde de-a lungul grilei frontale, care integrezează și numele producătorului italian, dar și stopurile rotunde.

Avem și o imagine de la interior. Distingem un instrumentar de bord digital, un ecran central generos, dar și elementul rotund pe care l-am putut vedea în imaginile teaser publicate recent de Lancia.140609l-1000x0-w-a9973352.jpg

Constructorul italian a confirmat deja că noua generație Ypsilon va fi disponibilă atât în versiuni hibrid cât și cu sistem de propulsie pur electric.

Așa cum spuneam, debutul noii Lancia Ypsilon este pregătit pentru luna februarie 2024.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer