PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Ineos: Fusilier, al treilea model al companiei britanice, va fi electric


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

După lansarea modelelor Grenadier și Quartermaster, Ineos aduce în ochii lumii și al treilea model. Numit Fusilier, este o variantă mai compactă al lui Grenadier și va fi electric. Vânzările încep din 2026.
 

Ineos a dezvăluit primul său vehicul complet electric numit Fusilier, dar nu a renunțat complet la motoarele cu ardere internă. Noul său vehicul off-road, care urmează modelul Grenadier și Quartermaster, va fi de asemenea oferit cu un motor de tip range extender.

Fusilier este ușor mai mic decât primul model al companiei, Grenadier, și va fi propulsat exclusiv de motoare electrice, dar poate fi echipat cu ceea ce compania descrie drept un motor cu benzină "mic" pentru a încărca bateriile atunci când nu este disponibilă o priză.

Deși configurația nu este unică, este de succes și a fost folosită de Audi RS Q e-tron, care a ocupat recent primul loc în raliul Dakar.

Ineos spune că Fusilier folosește o „platformă personalizată stil skateboard", peste care a fost adăugat un corp de oțel cu uși de aluminiu. Compania nu a dezvăluit încă cifre de performanță, dar vara trecută a spus că platforma sa electrică ar putea oferi până la 400 de kilometri autonomie.

 

La fel ca și modelul Grenadier, Fusilier a fost dezvoltat cu ajutorul Magna, în Austria.

 

Compania are o vastă experiență cu vehicule off-road și produce modelul Mercedes-Benz G-Class. De asemenea, a fost selectată de Volkswagen pentru a dezvolta viitoarele vehicule off-road electrice pentru brandul Scout.

 

Compania afirmă că Fusilier va fi supus unui program extins de teste, inclusiv încercări pe muntele Schöckl. După finalizare, producția va avea loc la facilitățile Magna din Graz. Vara trecută, producătorul auto a anunțat că vehiculul său off-road electric este programat pentru lansare în 2026.

Sursa https://www.automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer