PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Viitorul Volkswagen T-Roc va fi ultimul model nou al mărcii cu motoare termice


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

image.png.b007e79804be4abf6659fe8fcb3c6d49.png

Potrivit celor mai noi informații din presă, următoarea generație Volkswagen T-Roc ar urma să fie ultimul model nou al mărcii care va fi oferit cu motoare termice. Lansarea noului model ar urma să aibă loc în 2026.
 

Au mai rămas doar 2 ani până când Volkswagen va lansa ultimul său model nou care va fi disponibil cu motoare termice. Acum a venit momentul să aflăm care va fi ultimul model nou al mărcii de la Wolfsburg cu motoare convenționale și hibride. Potrivit publicației britanice Autocar, acesta va fi următoarea generație a crossover-ului T-Roc.

Odată cu publicarea acestei informații, Autocar ne oferă și câteva imagini spion cu viitorul model, ce urmează să fie lansat în 2026. Astfel, din imaginile spion putem vedea că noul model va primi un design asemănător cu noul Tiguan în partea din față, mulțumită unei grile noi și ale unor faruri LED cu design complet nou.

Cât despre partea din spate, noul T-Roc va fi asemănător cu actuala generație Golf, în special datorită noului design al stopurilor LED. De asemenea, hayonul este redesenat și mult mai înclinat față de actuala generație a lui T-Roc.

La nivel tehnic, este de așteptat ca noul T-Roc să fie bazat pe platforma MQB Evo și să primească inclusiv un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

 

Cel mai probabil, noul model va primi aceleași motoare ca noile Golf, Passat și Tiguan. Vorbim aici de motoarele pe benzină de 1.0 litri, 1.5 litri și 2.0 litri. La final, noul model ar urma să primească și un motor de 1.5 litri cu sistem mild-hybrid.

Sursa > https://www.automarket.ro

 

IMAGINILE CU VIITORUL VOLKSWAGEN T-ROC POT FI VĂZUTE AICI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer