PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Volkswagen ID.1 va fi lansat în 2027. Prețul de pornire, sub 20.000 de euro


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

image.png.e1ad968e714064053b7fbd77c09519ca.png

Volkswagen are în plan să lanseze cel mai accesibil model electric al său până în 2027. Acesta ar urma să se numească ID.1, iar marca germană dorește ca noul model să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
 

În cadrul unei noi conferințe, Volkswagen a anunțat că va lansa un nou model electric accesibil până în 2027. Din primele informații, noul model ar urma să fie botezat ID.1 și va fi înlocuitorul direct al lui e-Up!. De asemenea, viitorul model electric de oraș ar urma să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.

Pentru dezvoltarea viitorului model, Volkswagen ia în calcul să încheie un parteneriat cu Renault. Există, însă, și varianta ca modelul să fie dezvoltat împreună cu Skoda. De altfel, mai devreme în acest an, Luca de Meo, șeful Renault, a confirmat că marca franceză se află în discuții cu germanii de la Wolfsburg pentru dezvoltarea unui asemenea model.

Până la debutul lui ID.1, Volkswagen va lansa versiunea de serie a conceptului ID.2all în 2026. Inițial, succesorul electric al lui Polo trebuia să fie lansat anul viitor, însă aceasta a fost amânată datorită noilor norme de poluare Euro 7 mai permisive.

Cele două modele noi fac parte din planul mărcii germane de lansa nu mai puțin de 11 modele electrice noi până în 2027.

 

Lista include noul ID.7, versiunea alungită a lui ID.Buzz și alte două modele dezvoltate împreună cu XPeng pentru piața din China.

Sursa automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer