PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Lancia prezintă noua siglă HF: va fi prezentă la viitoarele modele de performanță


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

image.png.d47b4999e72def4538ea86918280fead.png

Lancia a prezentat oficial noua siglă HF, numele care era prezent la modelele de performanță ale mărcii italiene. Noua siglă va fi prezentă inclusiv la noul Ypsilon, care va primi o versiune de performanță în 2025.
 

Odată cu lansarea noii generații Lancia Ypsilon, marca italiană a revenit pe piața din Europa după o perioadă de izolare pe piața italiană care a durat 10 ani. Constructorul italian are în plan să mai lanseze două modele noi până la finalul actualului deceniu: un model electric în 2026 și o nouă generație Delta în 2028. Ambele modele viitoare vor fi electrice.

Până atunci, Lancia a dezvăluit noua siglă HF, numele care va fi prezent la viitoarele versiuni de performanță ale actualelor modele. De altfel, noul Ypsilon HF va fi versiunea de performanță a modelului subcompact și va fi lansat în 2025.

Celebrul nume HF a fost introdus în premieră în 1960. Numele își are originea în Lancia Hi-Fi, un club fondat de mai mulți posesori și pasionați de modele Lancia. Cei care doreau să facă parte din acest club exclusivist trebuiau să dețină cel puțin 6 mașini Lancia noi.

Primele modele care au purtat emblema HF au fost Flaminia Pinin Farina Coupe, Flaminia Sport Zagato și Flavia Coupe.

Mai târziu, în februarie 1963, Cesare Fiorio a fondat echipa HF Lancia Racing Team. De atunci, numele HF a apărut la câteva dintre cele mai cunoscute modele Lancia, precum: Stratos, Fulvia și Delta.

Sursa automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer