PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Premierul României: Un tronson de 148 km din Autostrada Moldovei, deschis până la finalul anului


Optimus Prime
 Share

Recommended Posts

image.png.4518566946b4611ed9b5e66afeab7a9c.png

Potrivit primului ministru al România, Marcel Ciolacu, un tronson de 148 de kilometri din Autostrada Moldovei va fi dat în circulație până la finalul anului.

Autostrada Moldovei este un proiect vital pentru infrastructura rutieră din țara noastră. Șoseaua de mare viteză se întinde pe aproape 440 de kilometri de la Ploiești și până la Siret, la granița cu Ucraina, scriu cei de la Profit.ro.

În prezent, pe această autostradă se lucrează din apropiere de Ploiești, mai exact de la intersecția A3, până la Pașcani. Cu alte cuvinte, pe aproximativ 320 de kilometri, iar mai multe tronsoane au deja termen de finalizare.

Pe primul lot, Ploiești-Mizil, lucrările au ajuns deja la 57%, astfel că până la finalul lunii aprilie ar putea ajunge fără probleme la 65%. Acest tronson are o lungime de 21 de kilometri, iar termenul de finalizare ar fi octombrie 2024.

Potrivit premierului Marcel Ciolacu, până la finalul acestui an, un tronson de 148 de kilometri din Autostrada Moldovei va fi deschis circulației.

Sursa > automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer