PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] 2024 Buick Envision devine un ecran mare și primește AWD standard


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

Buick Envision 2024 adaugă un ecran digital de 30 de inci în tabloul de bord pentru a gestiona sarcina de a vă controla media, navigația și instrumentele șoferului. Pentru 2024, Buick și-a transformat pachetul Sport Touring într-o variantă de sine stătătoare, care ia locul modelului Essence. Buick Envision 2024 începe de la 37.295 USD pentru varianta Preferred entry-level și va fi pusă în vânzare în această vară.

   24my-envision-st-3-660b0d3419576.jpg.d63f50f7b710b6b3d600678286cbd795.jpg

Buick continuă să depună eforturi pentru a-și actualiza portofoliul cu o imagine reîmprospătată pentru 2024. Lansând a doua generație Envision cu doar câțiva ani în urmă, compania oferă crossover-ului o serie de actualizări importante. Cea mai mare atracție pentru potențialii cumpărători Envision din 24 este un nou afișaj standard de 30 de inchi, înconjurat de stilul interior și exterior revizuit. Buick schimbă, de asemenea, opțiunile de echipare disponibile în acest an. În 2023, Buick a vândut 44.281 de modele Envision în SUA (cu o creștere surprinzătoare cu 71% față de 2022), dar acest crossover de dimensiuni medii de lux este cu mult în urma rivalilor principali, cum ar fi Chevy Equinox, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Mazda CX-5, Nissan Rogue și Toyota RAV4. În ceea ce privește grupul de propulsie, Buick a lăsat-o în pace. Buick transportă I4 turbo de 2,0 litri care transmite 228 CP și 258 lb-ft de cuplu printr-o transmisie automată cu nouă trepte. În timp ce cifrele sunt exact aceleași ca și modelul anterior, există o schimbare demnă de remarcat: tracțiunea integrală standard. Modelele cu tracțiune față nu vor vedea 2024, iar fiecare Envision va trimite acum cuplu la toate cele patru roți tot timpul.

Ecranul tactil de 30 de inchi, personalizabil, este piesa centrală a acestui nou interior, iar interfața se ocupă de nevoile media, de navigare și de șofer. Ecranul poate transmite funcțiile de navigare direct înaintea șoferului, dacă doriți. Singurul dezavantaj este că Buick a mutat comenzile farurilor pe ecran, la fel ca GMC Canyon. În afară de asta, acest ecran este activat pentru Apple CarPlay și Android Auto și arată impresionant în persoană. Pentru ‘24, Buick a actualizat designul scaunelor. Modelele Sport Touring adaugă un volan cu fund plat la amestec, dar volanele tradiționale sunt fixate la modelele Preferred și Avenir. Completand actualizările, modelul '24 Envision arată puțin diferit față de modelele actuale. O nouă fascie frontală aduce Envision în pliul inspirat de Wildcat Concept, la fel ca cele mai recente lansări de la Buick. Acea nouă fascie include o grilă revizuită și o matrice de iluminare. Povestea este aceeași pentru spate, care este actualizat în mod similar.

   24my-envision-st-nottif-660b0d352bea3.thumb.jpg.a5e2df5d7c12cc9e9850b3cc52142c4f.jpg

Alăturarea listei de actualizări sunt câteva funcții active de asistență pentru șofer. Croaziera adaptivă este acum o problemă standard, alături de frânarea de urgență în intersecție, frânarea pentru biciclete și pietoni și asistența la direcția în zonă oarbă. Controlând setul standard de roți de 18 inchi, sau rolele de 20 de inci găsite pe modelele Avenir și Sport Touring, este o suspensie spate cu cinci brațe și o pereche de lonchioane MacPherson în față. Modelele de top Avenir beneficiază de amortizoare Continuous Damping Control, despre care Buick spune că îmbunătățesc confortul la rulare. Potrivit companiei, versiunea actualizată a Envision ajunge la dealerii Buick în această vară. Varianta Preferred model de bază va începe de la 37.295 USD, cu destinație. Acesta este un denivelare față de actualul Envision entry-level, dar mai accesibil decât același Envision cu AWD, care costă în prezent 38.345 USD. Modelele Sport Touring pornesc de la 39.795 USD, iar modelele de top Avenir înclină balanța financiară la 48.395 USD.

src = https://www.autoweek.com/news/a60360347/2024-buick-envision-specs-photos/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer