PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Logan Sargeant are un alt weekend de curse de F1 mușcat de șarpe pentru Williams


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

Neajunsurile de la începutul sezonului pentru pilotul american de F1 Logan Sargeant au continuat vineri în Japonia. Revenit în acțiune după ce a fost forțat să-și cedeze mașina coechipierului Alex Albon la Marele Premiu al Australiei de Formula 1 de la Melbourne, după ce Albon s-a prăbușit la antrenamente și a avut nevoie de o plimbare, de data aceasta Sargeant a fost cel care a avut accidentul. Nativul din Florida s-a prăbușit în timpul primei sesiuni de antrenament de vineri în Japonia, punând la îndoială statutul mașinii sale pentru restul weekendului. Directorul echipei Williams F1, James Vowles, spera că va repara mașina lui Sargeant la timp pentru a doua sesiune de antrenamente libere de vineri. A doua sesiune, însă, a fost afectată de ploaie și șapte mașini, inclusiv a lui Sargeant, nu s-au stins. Nu se știa dacă mașina va fi pregătită pentru a treia sesiune de antrenamente sau calificări de sâmbătă sau cursa de duminică.

       logan-sargeant-of-united-states-and-williams-stands-next-to-news-photo-1712351392.jpg.d8f90355c7fe5156488b2d5d7784f896.jpg

Încă o dată, așa cum a fost cazul în Australia, echipa nu are un șasiu de rezervă la pistă. De fapt, Williams nu se așteaptă să poată aduce un al treilea șasiu la o cursă de F1 până la Miami, 3-5 mai.

„Este destul de semnificativ”, a spus Vowles când a fost întrebat despre daune. „Deci șasiul este în regulă, din fericire, dar aș spune că aproape totul nu este. Deci suspensie peste tot, cutia de viteze crăpată, pagube mari.” Vowles a dat vina pentru accident pe o greșeală de calcul a șoferului. „În vârful dealului de acolo, el s-a chinuit să vadă unde era poziționarea lui”, a spus Vowles. „Deci, se pare că el nu și-a dat seama unde era cu unde era iarba pe dinafară și a pus o roată pe iarbă”.

S-a întrebat dacă Sargeant ar fi fost un pic prea mult – pentru a dovedi un punct, poate –. Vowles a spus că nu credea că este cazul. „Am stat de vorbă cu el toată săptămâna, în ultimele săptămâni, de fapt, pentru că acesta este punctul în care trebuie să ții un șofer foarte aproape de tine”, a spus el. „Le-ai dat oarecum o situație foarte dificilă de rezolvat, fără nicio vină a lor. Dar, sincer, a fost într-o stare de spirit foarte bună săptămâna aceasta

„Și noaptea trecută din nou, când l-am sunat pe la 9, 22:00, cu o stare de spirit foarte, foarte puternică – am vrut doar să mă întorc în mașină și să plec, dar nu cu intenția de a dovedi lumii că merită un loc. , doar abordarea lui normală a lucrurilor. „Și ceea ce ați văzut aici nu a fost un șofer care făcea o greșeală pentru că cred că împingea la limită. Este un tip foarte diferit de greșeală, una frustrantă după toate punctele de vedere, pentru că nu era la limita a ceea ce mașina ar putea face”.

Totuși, poate fi numită cel puțin o poziție jenantă pentru echipa Williams, venind la un weekend de curse de Formula 1 fără un șasiu de rezervă. „În cazul nostru particular, în mod clar, nu am avut și nu am avut niciodată intenția de a fi aici fără trei șasiuri”, a spus Vowles. „Intenția a fost să avem trei chiar la începutul anului. Este doar un rezultat dintr-o supraîncărcare a sistemului, complexitatea acestei mașini și suma pe care încercam să o împingem. „Dar în ceea ce privește complexitatea acestuia, este enorm. Adică, șasiul este mii și mii de piese pe care încerci să le adunați în același timp.” În mod surprinzător, Williams nu este singura echipă din padocul F1 fără un șasiu de rezervă. Reprezentantul echipei Alpine, Bruno Famin, a recunoscut că Alpine nu are nici un al treilea șasiu la fața locului. Mercedes o face. „Ei bine, avem o infrastructură și resurse diferite decât Williams, așa că avem (o rezervă)”, a spus directorul echipei Mercedes, Toto Wolff. „Dar îmi aduc aminte de vremuri, chiar și la Mercedes, în care a fost greu să-l scoatem pe al treilea la începutul sezonului, așa că riscam bine. „Și, cu siguranță, pe vremea când am fost la Williams, nu cred că am avut niciun șasiu de rezervă pentru cea mai mare parte a sezonului”.

src = https://www.autoweek.com/racing/formula-1/a60412703/sargeant-another-snake-bitten-f1-race-weekend/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer