PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Silver Wraith II: The Wraith of Khan a fost o continuare târzie a Umbra de argint, dar a avut un rol logic în linie.


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

Rolls-Royce Silver Shadow este destul de familiar pasionaților de mașini, fiind oferta principală a mărcii britanice pentru o perioadă întreagă, care se întinde din 1965 până în 1995, când ultima Corniche a fost în sfârșit retrasă. Și nu doar pentru Rolls-Royce, ci și pentru Bentley, deoarece a îmbrăcat o deghizare foarte ușoară (bine, fără deghizare) și a devenit seria T Bentley. Am văzut acest Rolls atârnând într-un parc, dar... ce este un Silver Wraith II, mai exact? În Silver Shadow Cinematic Universe (SSCU), au existat de fapt câteva sequele cu diferențe minime.

     rolls-royce-silver-wraith-660abf9ccf1ac.thumb.jpg.04b6b0927519dddbb3797c7eda327c00.jpg

Silver Shadow în sine a sosit în 1965 împreună cu geamănul său Bentley, înlocuind Silver Cloud, care – în ciuda faptului că astăzi suna ca o platformă de calcul – era de fapt o mașină mai mare și mai tradițională în multe privințe și, în general, arăta ca o mașină de epocă elegantă de la un desen animat vechi. Silver Shadow a reprezentat un salt în epoca modernă pentru cele două mărci, oferind un design cu trei casete, construcție unibody și putere V8 fiabilă. La început, acel motor V8 era o unitate de 6,2 litri, bună pentru 172 CP, dar la câțiva ani de producție, Rolls a trecut la o unitate mai cunoscută de 6,75 litri, producând 189 CP. Transmisia a fost obținută de la GM, sub forma Turbo-Hydramatic 400 cu patru trepte.

Ciclurile de produse Rolls-Royce erau lungi atunci, producătorul auto dezvăluind Silver Shadow II în 1977, cu câteva modificări în interior și în exterior, inclusiv bare de protecție actualizate, elementele lor din cauciuc fiind unul dintre semnalizatoarele noii generații. Dar încă o continuare a sosit în 1977, sub forma Silver Wraith II. Aceasta era o versiune cu ampatament lung a Silver Shadow, întinsă cu patru inci la stâlpul B în beneficiul pasagerilor de pe locurile din spate, dar purta și un acoperiș de vinil Everflex. Silver Wraith II avea, de asemenea, o lunetă mai mică, dând acoperișului Everflex un pic mai tradițional, înfășurat în spate.

O opțiune rară a fost o partiție în interior pentru șofer, dar aceasta avea tendința de a consuma destul de mult spațiul interior. Silver Wraith II a purtat, de asemenea, aceleași huse de roți, chiar dacă puțin mai fanteziste, ca și decapotabilul Corniche. Silver Wraith II s-a bucurat de un timp mult mai scurt în producție, doar din 1977 până în 1980, dar încă destul de multe exemple au fost produse în acel interval de timp, cu 2136 de mașini părăsind Crewe.

Privită cu ochii de astăzi, aceasta este o mașină surprinzător de compactă, chiar dacă aceasta era apogeul luxului britanic la acea vreme. Silver Spirit, care a sosit în 1982, împreună cu geamănul său Bentley Mulsanne, se simțeau ca o mașină mult mai mare în interior și în exterior, chiar dacă Silver Wraith II cu ampatament lung văzut aici este de fapt mai lung decât Silver Spirit cu ampatament scurt cu o fracțiune de Un inch. Iar în traficul de astăzi, mașinile Silver Shadow și Silver Wraith II se bucură de puțin anonimat, datorită stilului mut și dimensiunii lor. Nu este ceva ce s-ar putea spune despre Rolls-Royce-urile moderne.

src = https://www.autoweek.com/car-life/a60357477/rolls-royce-silver-wraith-sedan/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer