PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Vehiculele electrice Lotus împing brandul către un nou record


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

             Dintr-o dată, Lotus devine un producător de vehicule electrice cu modele electrice cu baterii reprezentând 63% din livrările sale din 2023.

    lotus-car-showroom-displaying-the-new-lotus-emeya-fully-news-photo-1712759820.thumb.jpg.87e9f93d839b0063b7a94ca5fbca6b82.jpg

Lotus raportează că a livrat 6.970 de vehicule în 2023, creditând Eletre pentru că l-a împins către un record din toate timpurile pentru companie.

Brandul are acum 215 locații de vânzare cu amănuntul în întreaga lume, adăugând 46 de magazine doar în 2023. Lotus se așteaptă să livreze aproximativ 26.000 de vehicule în 2024, proiectând să-și tripleze rezultatele livrărilor din 2023.

Lotus nu a urmărit niciodată statutul de producător auto de volum, chiar dacă unele dintre modelele sale au fost printre cele mai mari hituri ale industriei de mașini sport din Marea Britanie. Dar datorită vehiculelor electrice, Lotus a înregistrat acum un nivel record de livrări pentru întreaga sa istorie de 76 de ani.

Producătorul de mașini de tip boutique – odată întruchiparea motto-ului lui Colin Chapman „simplificați, apoi adăugați ușurință” – nu este acum nici mic, nici limitat la construirea de vehicule cu o greutate redusă, având acum primul an de producție de modele electrice cu baterie. Iar rezultatele pe hârtie sunt impresionante: Lotus a livrat 6.970 de vehicule în 2023,

în timp ce a înregistrat venituri de 691 de milioane de dolari. Din acest total, 361 de milioane de dolari au fost atinse numai în al patrulea trimestru al anului.

În plus, vehiculele electrice au reprezentat 63% din totalul livrărilor sale în 2023. Acesta este acum un Lotus diferit de acum câțiva ani – și cu siguranță un alt producător auto decât ne amintim din deceniile trecute.

Noul Lotus Eletre trebuie să mulțumească pentru acest impuls, dar producătorul auto a reușit să adauge și 46 de magazine pe tot parcursul anului 2023, ducând numărul total de locații la 215 până la sfârșitul anului. Aceasta este o creștere impresionantă pentru ceea ce a fost adesea văzut ca o afacere înfometată de numerar, cu mașini sport realizate manual.

„În ultimul an, Lotus Tech a deschis în special noi magazine emblematice în locații privilegiate, inclusiv în zona Triunghiului de Aur din Paris, Mayfair din Londra, Gangnam-gu din Seul și alte orașe globale importante din punct de vedere strategic”, a menționat producătorul auto.

Anul acesta este pe cale să stabilească un alt record datorită Lotus Emeya, ale cărui livrări au început luna trecută în China și sunt programate să înceapă în Europa în al treilea trimestru. Mai târziu în acest an, vom vedea și Eletre sosind în Statele Unite, oferind dealerilor Lotus ceva ce probabil nu și-au putut imagina acum câțiva ani: un SUV electric.

src = autoweek

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer