PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Acura ADX va fi noul Crossover Gateway al Acura


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

Crossover-ul compact se va alătura modelelor MDX, RDX și ZDX-ului electric cu baterie. Contați pe ADX pentru a fi o versiune Acura de lux a Honda HR-V. Acura spune că ADX va fi poziționat alături de Integra ca punct de intrare în marcă.

Acura spune că își extinde gama de crossover cu un nou punct de intrare în brand. Numit ADX, acest crossover este programat să sosească la începutul anului 2025, plasându-se sub RDX-ul Acura, care este în prezent cel mai accesibil crossover al companiei.

În afară de nume și fereastra de sosire, Acura a împărtășit câteva detalii despre viitorul crossover. Dar compania va acorda probabil tratament Integra Honda HR-V. La fel ca transformarea în Integra de la Civic, ADX va vedea probabil un interior care este mai în concordanță cu filozofia actuală de stil Acura și tabla revizuită.

Compania a remarcat că ADX va avea un turbocompresor. Asta înseamnă că probabil va împacheta I4 turbo de 1,5 litri sub capotă. Este foarte puțin probabil ca echipa de la Acura să împingă I4 turbo de 2,0 litri și manual cu șase trepte de la Integra Type S sub carcasa ADX, dar un grup motopropulsor hibrid nu ar fi exclus.

Desigur, toate acestea sunt speculații până când Acura dezvăluie mai mult decât numele ADX. Având în vedere că Integra pornește de la 32.995 USD, nu ar fi o surpriză uriașă să vezi că ADX începe în jurul valorii de 35.000 USD.

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer