PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Mercedes și BYD fac echipă pentru modelul în stil Panamera


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

                                  Denza promite un shooting brake elegant, dar modelele cu volum real sunt probabil în altă parte în linie.

    denza-1-661551f73ac4f.thumb.jpg.210e7cafd994f775f1d9767f11eeb03f.jpg

Denza prezintă un shooting brake în stil Panamera înainte de Salonul Auto de la Beijing, producția fiind așteptată să înceapă mai târziu în acest an.
Marca Denza, care oferă modele electrice cu baterie și hibrizi plug-in, face parte dintr-un joint venture între producătorul auto chinez BYD și Mercedes-Benz.
BYD se află în prezent într-o plină de exporturi la nivel mondial cu ofertele sale accesibile cu baterii electrice, cu scopul de a captura o parte semnificativă din mai multe segmente populare de vehicule electrice.
Poate că Denza nu este un nume cunoscut în Statele Unite, dar în China este mai bine cunoscut drept brandul de lux al BYD. Și este unul care îl consideră pe Mercedes-Benz drept unul dintre cei doi proprietari ai săi, marca fiind înființată ca o societate mixtă în 2012.

Cu doar câteva săptămâni înainte de Salonul Auto de la Beijing, Denza a adus un model viitor în Europa și nu s-a sfiat în privința modelului Porsche popular pe care îl urmărește.

Denza Z9 GT arată cu siguranță că ar putea fi confundat cu Porsche Taycan Sport Turismo sau cu acoperișul lung Panamera odată ce își pierde camuflajul neon. Și asta este ideea.

Asemănarea nu este tocmai un caz de a arunca o privire asupra caietului de schițe al Porsche: exteriorul elegantului shooting brake a fost supravegheat de fostul șef de design Audi Wolfgang Egger, care a condus designul BYD din 2017. Și, desigur, Audi, alături de Porsche, face parte. al Grupului VW.

Cu alte cuvinte, BYD a angajat unul dintre șefii de design ai mărcii frate ai Porsche cu ani în urmă.

Cu toate acestea, există suficiente diferențe la exterior pentru ca modelul Denza să iasă în evidență, odată ce intră în producție la sfârșitul acestui an.

„Designul este în același timp plin de spirit și de lux”, a spus Egger referitor la Z9 GT.

Cu toate acestea, Denza nu a promis un grup motopropulsor exclusiv pentru vehiculele electrice pentru viitorul model.

Gama actuală a mărcii constă din două SUV-uri și un minivan oferit atât în varianta cu baterie electrică, cât și în variante PHEV și este de așteptat ca Denza să respecte această formulă pentru modelul său emblematic.

Denza este cunoscută pentru că oferă vehicule cu „energie nouă” în China, care este o categorie care reunește hibrizi, PHEV și BEV.

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer