PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Street-Spotted: VW Rabbit Cabriolet


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

                                              Coșul de picnic al lui Wolfsburg și-a câștigat locul în GenX College Car Hall of Fame. 

     vw-rabbit-1-jpg-6614041cabc84.thumb.jpg.0cffb097f1edc7dcd41c61f9aa34fe60.jpg

Pentru o mașină care aparent era peste tot în anii 1980 și nu numai, Volkswagen Rabbit este greu de observat astăzi pe drum, cel puțin în afara cartierelor Portland încă bine aprovizionate cu mașini din acea epocă, sub câteva kilograme de ace de pin.

Dar există un motiv bun pentru popularitatea lui Rabbit Cabriolet: a fost oferit în Statele Unite din anul model 1980 până în 1993, ceea ce și-a asigurat statutul în GenX College Car Hall of Fame, suprapunându-se în același timp cu vânzările Mk2 și Mk3 Golf.

Dar, la fel ca VW New Beetle Cabrio, Rabbit Cabriolet nu a fost în linie de la început. De fapt, a durat ceva timp pentru ca această versiune să se materializeze.

Baza Mk1 Golf în sine a debutat în 1975 ca un hatchback, cucerind rapid Europa și, având suficient timp, cumpărătorii americani obosiți de Malaise care căutau să scape de nedreptățile prețurilor interne reduse. Sosirea lui Golf, vândut ca Rabbit în Statele Unite, a fost un eveniment marcant pentru VW și pentru hatchback-urile europene, care este cam greu de apreciat astăzi sau chiar de explicat unui public mai tânăr.

La patru ani de producție Golf/Rabbit, Karmann GmbH a creat o versiune cabriolet alături de

„Cabriolet-ul este la fel de mult o stare de spirit, pe cât este un automobil. Pentru că aduce înapoi la o vreme în care turneele în aer liber erau simbolul entuziasmului auto”, a șoptit copia publicitară a timpului.

„Cu toate acestea, nu este nimic demodat la Cabriolet. Acesta a fost meticulos realizat de Karmann Coachworks din Osnabrück, Germania, ca o adevărată decapotabilă, la zi. Și este dotat cu cea mai sofisticată inginerie germană.”

Da, Wolfsburg a căutat imagini cu epoca de aur a mașinilor cu capul deschis, poate călătorind pe Riviera Franceză, împreună cu promisiuni ale ingineriei germane, așa cum doar un oraș cu un umlaut în numele său le poate îndeplini.

Cabrioletul Rabbit avea să fie un succes chiar și fără un astfel de efort de marketing, oferind un interior solid pe care cu siguranță ar fi trebuit să-l comanzi într-o tapițerie din piele dură, cu șansa de a lăsa capul în jos în ploaie.

Vorbind de apă, un alt punct de vânzare a fost o garanție de trei ani de kilometraj nelimitat pentru perforarea ruginii, care ar trebui să servească drept o reamintire sobră a epocii ingineriei aceasta. O garanție de doi ani pentru întreaga mașină (cu excepția anvelopelor) a fost și ea oarecum generoasă pentru vremea respectivă.

Un 1,8 litri cu patru vase cu injecție de combustibil și un manual cu cinci trepte a furnizat coloana sonoră, cu un sistem de casete stereo AM/FM cu patru difuzoare care furnizează melodiile. VW știa ce caracteristici standard doreau cumpărătorii la acestea și a ajutat ca interiorul să arate clar și modern pentru vremea respectivă.

un prototip similar Jetta cabrio, ambele prezentând bara de rulare cunoscută.

src = autoweek

Rabbit Cabriolet nu era o mașină fastuoasă la interior nici măcar după standardele zilei, dar VW își dăduse până acum pe deplin cum să ridice atractivitatea unei mașini pentru a o vinde ca ceva mult mai premium decât era în realitate.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer