PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] 2024 GMC Sierra EV Denali promite o autonomie masivă


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

2024-gmc-sierra-ev-denali-edition-1-100-661fcd31ca9b1.thumb.jpg.396fb0bb8e06d11df9fcffc1c43d717e.jpg

GMC Sierra EV Denali Edition 1 din 2024 urmează să aterizeze cu o autonomie estimată de producător de 440 de mile la o încărcare completă, aterizează chiar sub nivelul de autonomie EPA al fratelui său Chevrolet Silverado EV.
Sierra EV Denali Edition 1 va începe de la 99.495 USD, alăturându-se două versiuni ale Hummer EV din gama de camioane electrice GMC.
Camionul electric este programat să ofere 754 CP și 785 lb-ft de cuplu în modul Max Power, oferind o capacitate maximă de remorcare de 10.000 de lire și o sarcină utilă maximă de 1.450 de lire.

 

Chiar înainte de debutul lui GMC Hummer EV, știam că în cele din urmă vom vedea mai multe versiuni diferite ale acestei arhitecturi de camion sub diferite insigne. Și după debutul Chevrolet Silverado EV, acum este rândul lui GMC Sierra EV.

Cu doar câteva luni înainte de debutul său oficial pe piață, GMC a împărtășit câteva specificații cruciale care vor diferenția Sierra EV Denali Edition 1 de celelalte două modele de camioane electrice pe care le-am văzut până acum. Și această versiune va oferi ceva ce camioanele electrice nu au oferit întotdeauna din abundență: autonomia.

Sierra EV Denali Edition 1 din 2024 este setat să ofere o autonomie de 440 de mile — o estimare a producătorului mai degrabă decât numerele oficiale EPA pentru moment — aterizează încă mult la nord de estimarea inițială de 400 de mile. Ar trebui să reținem că acest lucru se aplică strict ediției 1 Denali, așa că alte versiuni ale camionului care vor apărea mai târziu pot prezenta estimări de autonomie oarecum diferite.

Chevrolet Silverado EV, care este deja la vânzare, va depăși în continuare această versiune a Sierra EV cu autonomie de 450 de mile EPA. GMC Hummer EV, cu autonomia sa de 314 mile, va rămâne cu mult în urmă cu această măsură.

Evaluarea de 440 de mile o plasează încă mult peste sedanurile EV (mult mai aerodinamice) de pe piață, eclipsând cu ușurință modele precum Mercedes-Benz EQS și Tesla Model S și, de asemenea, aterizează cu exact 160 de mile peste intervalul de 340 de mile. a Cybertruck-ului. De fapt, avem senzația că această măsurătoare anume va fi adusă în discuție destul de frecvent în diferite teste de comparație în următoarele luni, mai ales când este testată în timp ce de fapt remorcă ceva.

Între timp, o arhitectură de 800 de volți va permite rate de încărcare de până la 350 kW, permițând camionului să câștige 100 de mile de autonomie în doar 10 minute

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer