PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Tesla reamintește Cybertruck din cauza problemelor cu pedalele


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

cybertruck-74-65809d58691fe.thumb.jpg.ea92d4c41a6bec8d2832bceadfc37595.jpg

Tesla a livrat primul său lot de Cybertrucks în timpul unui eveniment din decembrie 2023.
Tesla Cybertruck este rechemat, deoarece pedala de accelerație poate fi dislocată și poate rămâne prinsă în ornamentele interioare ale camionului.
Tesla amintește de 3.878 de exemple de Cybertruck.

 

Tesla amintește de aproape 4.000 de exemple de Cybertruck polarizant. Încurajând această rechemare este o pedală care se poate desprinde de pedala de accelerație și se poate bloca în ornamentul de sub bord. Acest lucru ar putea provoca o accelerare neintenționată și poate provoca un accident.

Conform raportului de rechemare al Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, Telsa are un remediu. Potrivit raportului de rechemare, Tesla va înlocui ansamblurile pedalei de accelerație ale Cybertruck afectate.

 

În ceea ce privește modelele afectate, raportul de rechemare nu oferă niciun interval VIN. Se notează că rechemarea acoperă Cybertruck-urile construite în perioada 13 noiembrie 2023 până în 4 aprilie 2024. Din păcate pentru fanii Cybertruck, notificarea de rechemare arată că 100% din cele 3.878 de pickup-uri fabricate în acea fereastră se încadrează în rechemare.

Rechemarea notează, de asemenea, ce cauzează ridicarea pedalei de pe ansamblul pedalei de accelerație. Potrivit anunțului, a existat o schimbare neaprobată în metoda de asamblare, iar săpunul a fost folosit pentru a ajuta la asamblarea pedalei. Aparent, utilizarea săpunului a redus reținerea tamponului la restul ansamblului.

Proprietarii ar trebui să se aștepte să vadă o scrisoare prin poștă despre această retragere în iunie, dar puteți contacta serviciul pentru clienți Tesla dacă sunteți mai îngrijorat.

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer