PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] GMC Terrain tachinează stilul de nouă generație


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

gmc-terrain-teaser-66212f2460018.thumb.jpg.5bdfe67a0e818b7c30563bf3c009e91f.jpg

GMC spune că Terrain 2025 va fi dezvăluit mai târziu în acest an.
Actualul GMC Terrain a fost lansat în 2018, după sosirea primei generații Terrain în 2010.

Judecând după teaser, se pare că GMC Terrain va urma tendința de creștere a stilului boxier.

După renovarea Acadia, GMC se pregătește să lanseze următoarea generație de Terrain. Deși compania nu a distribuit prea multe detalii despre viitoarea generație a treia Terrain, a împărtășit imaginea de mai sus. Terrain a văzut ultima dată o actualizare de stil în ’22.

GMC nu a spus prea multe despre viitorul Terrain, dar probabil că nu ar trebui să ne așteptăm la o creștere considerabilă a amprentei în această schimbare generațională. Puteți fi aproape sigur că va fi în conformitate cu limbajul de design mai boxer văzut în restul listei actualizate GMC.

 

În ceea ce privește grupul de propulsie, nu ar fi o surpriză uriașă să vezi I4 turbocompresor de 1,5 litri rămânând în jur. În echiparea sa actuală, acest patru cilindri transmite 175 CP și 203 lb-ft de cuplu printr-o automată cu șase trepte către roțile din față sau printr-un sistem de tracțiune integrală, atunci când este echipat.

Ar putea exista șansa ca GMC să schimbe moara de 1,5 litri cu motorul turbo de 1,2 litri cu trei cilindri de la Trax, dar va trebui să așteptăm până când GMC va dezvălui pe deplin toate specificațiile. Știm din imaginea teaser că modelul AT4 rămâne, așa că ar trebui să presupunem că tracțiunea integrală este încă în meniu.

Cât despre când vom vedea, GMC nu a fost prea clar. Compania tocmai a spus că GMC Terrain din 25 va ajunge în toată gloria mai târziu în acest an. Prețurile se vor apropia probabil mai mult de momentul în care este programat să lovească dealerii, dar aproape că vă puteți aștepta la o creștere de la baza actuală de 30.095 USD

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer