PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[AUTO/MOTO] Oakland găzduiește prima oprire comercială de camion cu hidrogen la scară largă din lume


Fang Yuan
 Share

Recommended Posts

large-54857-hyundaimotorpremierescommercializedmodelofitsxcientfuelcelltractorandvisionforhydrogenmobilityinus-662bdc9e78b93.thumb.jpg.5f37d05da02fdd47ededc2827d3e2fe7.jpg

În portul Oakland, FirstElement Fuel deschide ceea ce a fost numit „prima oprire comercială de camioane din lume pentru vehicule cu hidrogen, cu o capacitate de 10 ori mai mare decât orice stație anterioară”.
Tractoarele Hyundai XCIENT cu celule de combustie, care transportă 68,6 kilograme de hidrogen fiecare pentru o autonomie de 450 de mile, au fost dedicate stației pentru serviciul de „drayage”. Camioanele cu hidrogen de la Nikola vor opera, de asemenea, din Oakland și vor cumpăra combustibil de la FirstElement.
Alte companii angajate să construiască camioane cu hidrogen cu celule de combustibil sau sisteme de propulsie includ Cummins, Bosch, Daimler, Toyota, Volvo și Quantron, o companie germană care a semnat un memorandum de înțelegere cu FEF.

Portul Oakland este un generator major de poluare. Cele mai ridicate niveluri de particule diesel cancerigene din zona Bay se găsesc în West Oakland, în apropierea portului, unde traficul greu și constant de camioane mută containerele înăuntru și afară.

Camioanele cu motorină relegate în această sarcină sunt adesea prost întreținute, poluatoare brute cu kilometraj ridicat – împreună cu meganavele în sine, care ard „combustibil de buncăr” de calitate scăzută. Funcționând la 24 de noduri, vor arde 225 de tone din el în fiecare zi, dar chiar și stând la doc mențin adesea motoarele în funcțiune.

Inițiativele au căutat să reducă starea de mers în gol a navei (prin conectarea la energie electrică de pe uscat), să înlocuiască camioanele mai vechi și să reducă emisiile de motorină cu filtre de particule. O navă de containere Maersk funcționează acum cu metanol, o îmbunătățire.

 

Și în 2021, Shippers Transport Express a început să folosească o flotă electrică de 10 camioane în portul Oakland, care a cheltuit 1,7 milioane de dolari pe stații de încărcare. Din cauza unor astfel de programe, emisiile de motorină din port au scăzut cu 98% între 2005 și 2017, dar mai este un drum lung de parcurs.

O altă abordare este adoptată de FirstElement Fuel (FEF), care a deschis ceea ce Shane Stephens, cofondatorul și directorul de dezvoltare al FEF, numește „prima oprire comercială de camioane din lume pentru vehicule cu hidrogen, cu o capacitate de 10 ori mai mare decât orice stație anterioară”.

O flotă de 30 de tractoare cu cabină Hyundai XCIENT 6x4 cu pile de combustibil cu motoare de 350 kW, care transportă 68,6 kilograme de hidrogen fiecare pentru o autonomie de 450 de mile, a fost dedicată stației pentru serviciul de „drenaj”.

src = autoweek

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer