PREMIUM MEMBER - 5E (PRET NOU) ×
PARTENERIAT MIXHOST.RO ×
Jump to content

TS.WESTCSTRIKE.RO

Join OUR TeamSpeak

Welcome to WESTCSTRIKE



[ZM] Propunere server


Recommended Posts

După părerea mea ar fii bun adăugat 2 laser mines normale și la Human și la ZM, cele de Human sa fie albastre cele de ZM sa fie verzi , cum atingi laserul cum mori ... am mai jucat pe sv de genul și e mai misto

A și ar mai fii ceva,  fără he zm la început,  îmi da dureri de cap , doar sa cumperi 

Edited by demySek
double-post + wrong title
Link to comment
Share on other sites

Sa o luam pas cu pas. 

Propunerea cu minele. Cum adica lm pentru zombie? ce ar trebui sa faca? sa infecteze omul?

Laserul e asa cum este pentru ca altfel s-ar face abuz. Gandeste-te pe o mapa ca ice_attack3. Daca pui laserul pe peretele de pe lung, unde este acel iglu si sa bata raza laser spre baza, toti zombie ar trebui sa se fereasca de el. Dar daca 2 sau 3 playeri pun 3 lasere unul peste altul, pe unde mai trece zombie fara sa moara? Iar daca am face ca zm sa se respawneze cand mor, acelasi lucru s-ar putea intampla la iesirea din baza. 2-3 lm-uri si blocheaza iesirea. E fun? mie nu mi se pare.

 

Primul zombie are cateva facilitati precum viata dubla si infection grenade pentru ca acesta sa poata rezista si sa nu fie omorat in 10 secunde de 2 vipi si 15 playeri care trag cu arme si bazooka. Infection bomb nu toata lumea stie sa dea bine, asa ca te mai poti feri si totodata te tine putin si la departare. stiind ca are o bomba nu te duci in sufletul lui.

Inteleg si ce zici insa cand a fost scrisa sursa, asa am gandit-o. La un moment dat se facea abuz de infection bomb pe impact/homing..am implementat o limitare de 2 (sau 3) infection bombs per jucator per runda si in acelasi timp am marit pretul acestui item. Are sens? te-ai gandit si la acest scenarii sau explicatii?

Link to comment
Share on other sites

Faza cu he poate ca nu i bună,  dar cea cu laser eu zic ca e ok , te poți uita pe YouTube Biohazard Laser , cu respect .

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Priboicatalin said:

Faza cu he poate ca nu i bună,  dar cea cu laser eu zic ca e ok , te poți uita pe YouTube Biohazard Laser , cu respect .

Modul cu zombie cum laser pe lung ii cu totul alt mod :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

WESTCSTRIKE

Designed by JoiNET ( HaLoGeK )
WESTCSTRIKE ROMÂNIA © 2018-2023
×
  • Create New...
Statistica МС

Avem 2 servere principale de pe care sunt trimise articole unice către serverele dumneavoastră. Majoritatea jucătorilor noștri joacă pe cel mai recent GSClient, o mică parte pe vechea versiune 4554..

Master #1 - MasterServer (GSClient)
Master #2 - MasterServer