-
Popular Contributors
-
Topics
-
Nick : unde suntem, in JLUNGLA? Ip :STEAM_0:0:741124614 SteamID :STEAM_0:0:741124614 Nick Admin : S G S Motiv : wallhack Data - Ora : 27.07 ora aprox 17:50 Dovada (consola) Ban Information Name: unde suntem, in JLUNGLA? SteamID: STEAM_0:0:741124614 Reason: wh Unban Time: Permanent Ban Admin Name: PaTrOnI : S G S Admin SteamID: STEAM_0:0:584216966 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: www.westcstrike.ro section LEGEND Alte observatii : Nu stiu de ce am primit ban, doar pentru ca joc bine sau? adica ieri Shh mi-a cerut scan atat fungun cat si wargods si le-am dat fara nici o problema. Am facut scan si totul a fost ok. Se puteau face si poze, nu am nimic impotriva, dar de data asta am primit direct ban pentru ca ce, ca joc la sunet si sunt acuzat de wallhack fara sa se faca check / scan / ss sau chiar sa se intre la mine in pc??? nu am nici o problema sa fiu verificat la sange, pot chiar face live-stream in timp ce ma joc si pot dovedi ca joc la fel de agresiv si de bine! Va rog sa examinati cererea, deoarece am primit ban pe nedrept. Nici nu am fost verificat, ci am primit ban din perceptia SUBIECTIVA a cuiva, atat, fara a dovedi nimic concret!!! Multumesc!
-
Așteptăm toată consoala cu dovezi credibile, până atunci cererea ta rămâne nefondată.
-
Jucători Interziși de către ADMIN @othx Nick: SteamId/IP: Motiv: Timp: Dovada:
-
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday