Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

• Popular Contributors

• Topics

• ★ Nume : k1dz0r ★ Nume Admin : SiminaZ ★ Motivul Ban-ului : aim ★ IP : 178.138.32.240 ★ SteamID : STEAM_0:1:815735085 ★ Dovada :  la ban information apare numele M [ R] N . Eu nu joc cu numele ăla... Probabil avea același ip ca mine și am primit ban și eu.
    • ★ Nume :  MaRRa^ ★ Nume Admin :  S1mple sau Kazuya. Cred că a doua variantă, dar S1mple mi-a făcut o poză fiindcă mi s-a înverzit ecranul.  ★ Motivul Ban-ului : am prins momentul să îl împușc pe S1mple de câteva ori și am profitat. C-o fi fost HS, ideea e că am avut noroc. Dar uite ce noroc.. ★ SteamID : STEAM_0:0:521868390  ★ Dovada : nu am făcut niciodată o astfel de cerere, nu știu dacă e ceva tipizat sau naiba știe cum se spune, dar o să scriu ce și cum consider că o fi bine (sper): am prins de vreo 2-3 ori un moment prielnic să-l împușc pe S1mple, într-un mod umilitor probabil pentru el, fiindcă a decis în propria-i indolență să mă baneze, folosind un tertip mârșav cu pozele și astfel i-a indus ideea unei tentative de păcăleală din partea mea lui Kazuya și l-a "corupt" să mă baneze. Ultima dată stătea S1mple după uși, în partea dreaptă, pur și simplu stătea acolo, parcă cerea să fie împușcat. Observ că e o problemă cu pozele în speță, am vizualizat celelalte cereri de unban de pe forum și au aceeași chintesență. Probabil tehnica e veche... În fine... Nu mă pricep la jocul ăsta prea bine, nu sunt o jucătoare top, vreau doar să mă joc fără să fiu criticată, blamată, banată, suspectată de vreun anume cod sau mai știu eu ce acuzații răuvoitoare. Eu mă joc de pe Steam, știu că pe Steam există acel VAC care îmi garantează securitatea și nu m-am dedus never ever la a utiliza coduri sau mai știu eu ce. Mă joc pe acest server de câteva luni, nu am deranjat pe nimeni, nu am jignit niciun jucător, mă bucuram că toți sunt atenți la joc și nu la mine cu diferite texte și pretexte de masculi. Era ilogic să utilizez vreo mârșăvie cu coduri sau mai știu eu ce. Nu știu ce trebuie să fac, cum anume trebuie procedat, eu mi-am depus "candidatura" pentru unban și sper să mă pot juca în continuare. Nu mă luați prea tare, vă rog. Mulțumesc!
  • Tell a friend

Love WESTCSTRIKE - The Next Generation? Tell a friend!
  • Happy Birthday

About Us

ALWAYS FAIR! Cu experiența acumulată de-a lungul anilor am devenit una dintre cele mai importante comunități românești de Counter-Strike. Alăturați-vă comunității dacă doriți să aveți un gameplay de calitate alături de prietenii voștri.

Important