-
Popular Contributors
-
Topics
-
Pentru cerere de admin trebuie indeplinite conditiile urmatoare: Titlul topicului sa fie: Cerere admin "nume" Minim 10 de ore jucate pe server Varsta minima de 15 ani Model cerere Admin: Nick: Varsta: Steam/Discord Username: Ore jucate (click) Experienta ca admin? Ai citit regulamentul? Atentie: Fiecare admin nou incepe cu gradul Helper. In timp, prin activitate, veti fi avansati in grad.
-
Model cerere unban: Nick-ul vostru: STEAM ID-ul: Motivul pentru care ai primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă si harta: Dovezile tale (print la consola): Adminii au obligatia de a prezenta o dovada in maxim 12h de la deschiderea cererii. Prin depunerea cererii, sunteti de acord ca puteti primi un raspuns in mai mult de 48h. Se iau in considerare doar cererile unban de la care nu au trecut mai mult de 12h de la primirea banului!
-
Regulament Jucatori 1. Reclama pe server este strict interzisa Reclama facuta din cauza unui bind de pe alt server. - Sanctiune: Gag. Reclama facuta in mod intentionat. - Sanctiune: Ban permanent. 2 . Sunteti rugati sa nu stresati adminii Adminii intra pe server in timpul lor liber. Fara prezenta lor serverul ar fi plin de codati, chatul ar fi plin de injuraturi. Va rugam sa respectati acest lucru. Cererea insistenta a unei harti. - Sanctiune: Gag. Reclamarea unui jucator se face doar folosind say_team @ mesaj sau U@ mesaj. Anuntarea prin say/say_team nu se va lua in considerare. Dupa reclamarea unui posibil codat, asteptati verdictul adminilor. Nu spamati chatul adminilor. Sanctiune: Ban 15-30 minute. 3. Interzis in chat: Jignirile aduse la adresa unui player. Sanctiune: Gag. Jignirile aduse la adresa unui admin. Sanctiune: Gag / Ban 120 minute. Continuarea jignirilor dupa expirarea gagului. Sanctiune: 3 min/ 5 min/ 10 min / Ban 60 min / Ban 120 min. Folosirea oricarui tip de cod sau skinuri ce pot fi asemanate cu codurile (exemplu: modelele ESL). Sanctiune: Ban permanent. Pe hartile awp este interzisa folosirea armelor (M4A1, AK47, Mp5) si grenade (he). Sanctiune: Slay / Ban 60 minute. Sa dati info despre adversar (pozitia acestuia, arma, planteaza bmb/da defuse etc). Sanctiune: Gag / Kick / Ban 30 min. Obiective: Jocul este FREE GAME in limita bunului simt. Obiectivele Tero: - Teroristii au obligatia de a planta bomba in timp util. - Daca bomba este cazuta atunci teroristii trebuie sa o ridice si sa o planteze in bombsite. - Cand bomba nu este inca plantata campul este interzis! - Dupa plantarea bombei aveti obligatia sa o protejati! Obiectivele Counter-Terrorist: - Rushul CT este permis. - CT au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost plantata! - CT au obligatia de salva ostaticii! Conducerea are dreptul sa modifice oricand acest regulament. Orice actualizare va fi postata. Adminii si jucatorii sunt rugati sa citeasca periodic acest regulament pentru a lua la cunostinta ultimele actualizari. Conducerea isi rezerva dreptul in actiunile facute, iar un user privilegiat al acestui forum nu are dreptul de a cere explicatii pentru sanctiunile efectuate. Staff SABARENI.WESTCSTRIKE.RO
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday