-
Popular Contributors
-
Topics
-
By cristiantalas98@gmail.com · Posted
Nume Joc: Motivul Banului: Ora/data banului: Dovadă: -
Titlul topicului trebuie sa fie Ban List "Numele tau pe care ai admin" Nume Jucator: Ip: STEAM:ID (id numeric): Motiv Ban: Data si Ora Ban-ului: Durata Ban-ului: Dovada: Durata Banului: Permanent/Provizoriu (specifică durata, de exemplu 30 de zile) Motiv Ban: Aici se menționează motivul principal al banului (exemplu: utilizarea de cheat-uri (wall, aim, speed etc), limbaj abuziv, reclama, etc.) -
Numele dvs : Numele adminului reclamat : Data si ora : Motiv reclamatie : Dovada ( print la consola sau demo) : Orice persoana din staff are dreptul sa isi dea cu parerea. Singurele persoane care pot posta in aceasta reclamatie, sunt adminii si reclamantul ! Adminii au obligatia sa se prezinte cu un raspuns respectivei reclamatii in MAXIM 24 de ore, in caz contrar vor fi sanctionati . Daca o reclamatie nu respecta modelul / persoana care reclama foloseste un limbaj jignitor la adresa reclamatului ( sau a staff-ului ), respectiva reclamatie va fi inchisa si respinsa automat -
Model cerere admin! "Cerere admin" Model: 1. Nick-ul care il utilizezi frecvent pe server (ar fi bine daca este acelasi cu cel de pe forum) 2. Timpul petrecut pe server 3. Motivul pentru care doresti sa ai admin pe server 4. Varsta (minim 16 ani) 5. Promovare: ... (Care este modul/modurile prin care vei promova serverul: donatii, boost, reclama, etc.) 6. Steam: on/off 7. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike). 8. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Cerintele obligatorii pentru a nu face inutil o cerere: - Prezenta considerabila pe server (chiar foarte des) , minim 10 ore on pe server! - Sa joace cinstit (fara coade). - Sa nu injure. - Sa respecte regulile serverului . - Sa respecte ceilalti jucatori . - Sa nu intre in conflict cu nici un jucatori sau admin . - Sa fie cunoscut de jucatori si de admini . - Sa aiba capacitatea de a admina un server (neinteresant daca mai e admin pe alte servere sau daca a mai adminat) Atentie! Respecta modelul de intocmire a cererii ! Cererile care nu respecta acest model vor fii inchise.
-
-
Recent Status Updates
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
DNS have been changed without any recent announcement to community administrators !· 0 replies
Server Deleted + member BANNED
-
Hello, can you please help me with this error on the server, but with steam that connects, they are not visible on the server and I get this error in the server console L 07/11/2025 - 07:09:15: Line 100: Invalid info type: :steam· 0 replies
L 07/11/2025 - 07:09:15: Line 101: Invalid info type: :steam
L 07/11/2025 - 07:09:15: Line 105: Invalid info type: :steam
L 07/11/2025 - 07:09:15: Line 108: Invalid info type
-
-
Tell a friend
-
Happy Birthday