- 
Popular Contributors
- 
	Topics
- 

By RAZVAN @ CS · Posted Salut nu știu ce scri aici și nu am înțeles nimic dar vezi unde postezi și după vorbim ai făcut post aiurea ai greșit și secțiunea și nu vi pe forum să vb așa dacă ai ceva de împărțit cu cineva scrie în privat postul nu va fi șters așa vede și. Lumea ce caracter ai baftă și pe viitor fi mai atent unde scri @West @ WCS dai ban pe cont nu are ce căuta un om așa la noi în comunitate /Tc
- 

Nick: baiatul ce da muie la maica sa lu €03 si dupa il pupa pe fiu-su, ghiciti ce, tot e03 Admin:unul cu caractere ca inca nu a invatat sa isi dea tastatura pe litere Motiv: ce pula mea stergeti postarea?va face si Yujiro reclamatie si nu reactioneaza nimeni, sa dea Domnul sa prindem unul pe strada, de nu il futem in cur pana urla si nevasta-sa, pisa-m-as pe el de jeg ordinar, joaca cs1.6 de 5 luni si e fondator, fondator la fundatia pizdii ma-sii, ca sunt 32 de playeri continuu in pizda ei

- 
Recent Status Updates
- 

hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies

- 

new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
 we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
 contact on discord: ayhemmejri

- 

Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies

- 
Tell a friend
- 
Happy Birthday

.thumb.jpg.994b283b1eea030b826dc171bab18e1a.jpg) 
	.thumb.jpeg.ee42590061bedb6da2eb7c56e06f5c87.jpeg)