-
Popular Contributors
-
Topics
-
ok man. you have ss from game? fungun was showing that you have cheats?
-
By MARUSKYgfx · Posted
Nick : MARUSKY Ip : 82.79.138.223 SteamID : STEAM_0:1:112082987 Nick Admin : rYu Motiv : fungun galben Data - Ora : acum Dovada (consola): snapshot Alte observatii : Report #80218 / Player: MARUSKY aici este fungun-ul facut pe data de 26.10, plus altele facute in ziua in care Puiul mi-a cerut ecd, a iesit galben ( cu specificatia de hack drive inject din luna a 4-a, suntem in luna a 11-a ) Vreau sa specific unele chestii, iar voi veti lua concluzia potrivita indiferent care o sa fie: 1. In ziua in care Puiul mi-a cerut ecd, am dat reinstall la Steam + delete cs de 4 ori, iar rezultatul in ecd este acelasi 2. Dupa toate incercarile, real70r a intrat la mine in pc prin Supremo si a dat si el delete + reinstall la steam, plus inca ceva pe acolo ( nu imi mai amintesc ), rezultatul ecd dupa fiind tot galben 3. De fiecare data cand mi s-a cerut WG am facut, acolo neavand niciun fel de cod sau alte "mizerii". Iar acum am cateva intrebari, daca vreti sa raspundeti. 1. De ce se considera ca sunt "codat" daca in luna a 4-a am motivul de Hack Drive Injected ? Neavand nicio legatura cu jocul CS 1.6, acel "hack" fiind folosit intr-ul alt joc "PUBG" 2. Poate nu cunosc bine acest program ecd, dar daca voi il cunoasteti atat de bine... Imi puteti arata care este suspiciunea legata de jocul CS 1.6 ? Incerc doar sa imi demonstrati ca eu folosesc vreun cod/hack/cheat in jocul CS1.6 sau alte prostii, procese, dll-uri care sa ateste ca eu sunt cheater si merit sa fiu banat in CS 1.6. Multumesc
-
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday