-
Popular Contributors
-
Topics
-
Nume in joc : Zamfir Varsta : 29 Ore jucate 10+ Minutes Played: 674 Cuvantul cheie ( se gaseste in "Regulament admini" ) : Steam on/off : ON Experienta in amx (incepator, mediu, avansat) : Mediu dar foarte bun in Rcon. pot controla de la distanta harti-mape-playeri-chat chiar si prin telefon Poti promova serverul/comunitatea prin social media (fb, instagram...etc) ? : da, dar nu cred ca ajuta.. nu am gameri pe social media Link scan WarGods : habar n-am ce e ala, am descarcat in cs imi scaneaza pana la 14% si atat... pot fi activ si peste zi cand alti admini sunt la munca. STIU CA REGULAMENTUL ESTE DE 15 ORE DAR AM ZIS SA INCERC!.
-
Nume in joc : Zamfir Varsta : 29 Ore jucate 10+ Minutes Played: 609 Cuvantul cheie ( se gaseste in "Regulament admini" ) : Steam on/off : ON Experienta in amx (incepator, mediu, avansat) : Mediu dar foarte bun in Rcon. pot controla de la distanta harti-mape-playeri-chat chiar si prin telefon Poti promova serverul/comunitatea prin social media (fb, instagram...etc) ? : da, dar nu cred ca ajuta.. nu am gameri pe social media Link scan WarGods : habar n-am ce e ala, am descarcat in cs imi scaneaza pana la 14% si atat... pot fi activ si peste zi cand alti admini sunt la munca. STIU CA REGULAMENTUL ESTE DE 15 ORE DAR AM ZIS SA INCERC!.
-
-
Tell a friend
-
Happy Birthday