-
Popular Contributors
-
Topics
-
By headshotmachine · Posted
Nick : headshot machine Ip : 91.216.197.13 SteamID : STEAM_0:1:57955814 Nick Admin : v1s Motiv : software Data - Ora : 06.10.2025 ora 1:03 noaptea Dovada (consola) : https://postimg.cc/2VJh6cZY Alte observatii : asteptam un demo, plus ca am dat si wg aici pe sv si majoritatea stiu, pe langa ca am 10k ore pe 1.6 -
Asa cum este in ziua de azi unii admini ajung acolo sus...datorita unei sume de bani donate apoi se cred Mesia si fac ce vor si cand doresc ei doar sunt admini . Intrebat respectivul admin dc face abuz de admin dandu-mi gag 10 min (motiv parinte) am primit un ciudat raspuns care nu este regulament: [OWNER] Q : imi esti antipatic🙂 Aveti asa ceva in regulament ???Eu nu am incalcat regulamentul cu nimic...nu am injurat...nu am jignit !!! Am sa postez discutia cu acest admin iar concluzia o trageti voi! REAL TU CE PARERE AI IN PRIVINTA COMPORTAMENTULUI EXERCITAT DE CATRE ACEST ADMIN?? AZI IAR MI-A DAT KICK FARA UN MOTIV ANUME...AI PRIMIT POZELE PE WAZAP SA VEZI ABUZUL! Dovada: [LEGEND-GAG] Q: Gag jucatorul Habib pentru [10] minut(e). Motiv: parinte.. (JUCĂTOR) Habib: DC AI DAT GAG (JUCĂTOR) Habib : AI UN MOTIV? [PROPRIETAR] Î: da (JUCĂTOR) Habib : TE ROG SPUNE [OWNER] Q : imi esti antipatic🙂 (JUCĂTOR) Habib: A DA [PROPRIETAR] Î: da (JUCĂTOR) Habib : OK TE SIMTI BN [PROPRIETAR] Î: nu [OWNER] Q : ca nu esti ceva special (JUCATOR) Habib : TE MAI INTREB O DATA DC FACI ABUZ DE ADMIN? [OWNER] Q : ai ceva inpotriva ? * DEAD* [PROPRIETAR] Q : eu nu fac abuz (JUCĂTOR) Habib : OK TU STII MAI BINE !! [PROPRIETAR] Î: dap [OWNER] Q : si tu trebuie la fel P.S. Sa posteze dovada pt GAG!!!
-
By RAZVAN @ CS · Posted
Salut problemele între tine și el le vb în privat nu vi aici să vb urat măcar să ai un pic de bun simț @West @ WCSia atitudine cu băiatul pe forum te rog ca dacă nu iau eu
-
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday