-
Popular Contributors
-
Topics
-
Ban Information Name: ISI IP: 39.51.111.186 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Puiul Galben Admin SteamID: STEAM_0:0:23249 Puiul galben ban me everyday
-
Ban Information Name: ISI IP: 39.51.111.186 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Puiul Galben Admin SteamID: STEAM_0:0:23249 Its unfair ban
-
By inviincible. · Posted
Nick - Pietro_Savastano Ip - 62.4.45.44 SteamId - STEAM_1:1:1435035487 Motiv - Wall Timp - Permanent Dovada - https://fileroy.com/Z9dzBjggzk1b/file -
Crescând bogăția, sporește lăcomia....ai sa intelegi in timp asta Mihai !! Un temperament liniştit şi voios, izvorât dintr -o sănătate deplină şi dintr-o organizare fericită, o minte luminată, vie, pătrunzătoare şi dreaptă, o voinţă cumpătată şi blândă şi în urma ei o conştiinţă curată – acestea sunt însuşiri pe care nici avuţia, nici rangul nu le poate înlocui. Căci, lucru adevărat, ceea ce este fiecine pentru sine însuşi, ceea ce-i rămâne şi în singurătate şi ce nimeni nu-i poate da nici lua, este pentru dânsul mai de căpetenie, decât ceea ce posedă sau decât tot ce poate fi el în ochii altora. Un om de spirit, în deplină singurătate, are o petrecere foarte bună cu propriile sale gânduri şi fantezii pe când un cap tâmpit nu poate scăpa de chinul urâtului nici cu cea mai felurită schimbare de societăţi, privelişti, plimbări şi petreceri. Un caracter bun, măsurat şi blând, poate să fie mulţumit în împrejurări strâmtorate; pe când cel lacom, pizmuitor şi răutăcios, nu va fi mulţumit nici în mijlocul tuturor avuţiilor. 6 97
-
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday