Jump to content
STYLE 1
STYLE 2

• Popular Contributors

• Topics

• ************************************************  Ban Information  Name: pwp  SteamID: STEAM_0:0:104513789  Reason: wg.injected  Unban Time: Permanent Ban  Admin SteamID: STEAM_0:1:951339852    If you think you were banned unfairly, report this information to our website:  www.westcstrike.ro section LEGEND  ************************************************    Nu prea joc, dar as dori sa vad si eu o oarecare dovada asupra motivulul respectiv. Dovada ar trebui sa arate clar data, ora, si momentul ca eram pe server cand s-a facut scan wg si arata ca e 'injected' .. orice ar insemna asta. (nu de acum 1000 ani sau care nu au nicio legatura cu serverul) Clar e ca nu pot sa fac WG din moment ce folosesc anniversary edition. (Intotdeauna am demo on pentru orice eventualitate) Amore'Mio dintotdeuna e gelos mic si are cont steam de 3 luni. (bravo) Nu doresc sa ma includ in polemici, de aceea nici nu prea imi bat capul cu astfel de lucruri. Disclaimer: Orice test/scan facut de mine nu are nicio relevanta daca nu eram pe server la momentul indicat. Creez securitate impotriva hackurilor si implicit asta inseamna ca trebuie sa folosesc, sa dau debug si sa citesc coduri sursa pentru a le putea detecta pentru propriul sistem de securitate la care lucrez.
    • E activ,e micut,dar personal ii ofer o sansa!
    • Nick: Cristinel Nick discord: TͶT_Cʀɪꜱᴛɪɴᴇʟ Steam (ON/OFF): OFF Varsta: 13 De ce vrei sa faci parte din staff?: Sunt activ si vreau sa ajut lumea Link ore gametracker: https://www.gametracker.com/player/Cristinel/45.13.151.141:27015/ In ce interval de timp esti ON si cat timp?: Weekend 8 ore pe zi sau mai mult si restu cate 5 ore Ai citit regulamentul?: Wth4life
    • Nick :Sebi Ip :STEAM_1:1:1370921278  SteamID : Nick Admin :[LeGeNd]#sSG.  Motiv :A zis sa revin :)) Data - Ora :10.10.2025 ora 16:00 Dovada (consola)https://postimg.cc/gallery/ydD5qVn            https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3115209 Alte observatii : Pentru ce am luat ban?
  • Recent Status Updates

• GoodReal

Cum satana am si eu access la taraba aia imputita ca deja ma enervez
      · 0 replies
    • ReVoX @ WCS

hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo
      · 0 replies
    • george liviu  »  laura_kiss

cum scap de banul luat in 10 secunde de la poze:))
      · 0 replies
    • ReVoX @ WCS

new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).
      we are currently looking for staff members & Players to join.    IP: 57.129.66.21:27015
      contact on discord: ayhemmejri
      · 0 replies
    • caltz  »  RAZVAN @ CS

Salutare  , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..

· 0 replies
  • Tell a friend

Love WESTCSTRIKE - The Next Generation? Tell a friend!
  • Happy Birthday

About Us

ALWAYS FAIR! Cu experiența acumulată de-a lungul anilor am devenit una dintre cele mai importante comunități românești de Counter-Strike. Alăturați-vă comunității dacă doriți să aveți un gameplay de calitate alături de prietenii voștri.

Important