-
Popular Contributors
-
Topics
-
By Cocolino.99 · Posted
1. Nick-ul care il utilizezi frecvent pe server (ar fi bine daca este acelasi cu cel de pe forum) 2. Timpul petrecut pe server 3. Motivul pentru care doresti sa ai admin pe server 4. Varsta (minim 16 ani) 5. Promovare: ... (Care este modul/modurile prin care vei promova serverul: donatii, boost, reclama, etc.) 6. Steam: on/off 7. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike). 8. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: -
By Cocolino.99 · Posted
Nume si Prenume: Coco ▷ Vârstă: 26 ▷ Motivul pentru care doriți acest privilegiu:Sa ajut alti jucatori si sa scaramanzia de multi codati ▷ O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte):Sunt un baiat simplu caruia ii place sa isi petreaca timpul pe PC si sa cunosc multe persoane noi prin jocuri.. ▷ Experiență în domeniu: Joc cs 1.6 de cand eram copil,cunosc foarte multe,chiar daca am avut o pauza de aproximativ 6 ani de zile,dar cred ca o pot lua de la inceput si sa imi revin ,am fost admin pe multe servere dar nu cu acelasi nume,nu imi aduc aminte exact numele serverelor ▷ Ai intrat in grupul nostru de GameTracker?: Da ▷ Ai intrat in grupul nostru de steam ?:Da -
★ Name: MR.ANDERSON ★ IP: 190.15.198.238 ★ SteamID: STEAM_1:0:1230000220 ★ Timp: Permanent ★ Motiv: no.wg ★ Dovada "print in consola sau demo": https://imgur.com/a/neSGiYz
-
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday