-
Popular Contributors
-
Topics
-
Bro modelu tau la cerere trebuie sa arate asa : 1. Nick-ul care il utilizezi frecvent pe server (ar fi bine daca este acelasi cu cel de pe forum) 2. Timpul petrecut pe server 3. Motivul pentru care doresti sa ai admin pe server 4. Varsta (minim 16 ani) 5. Promovare: ... (Care este modul/modurile prin care vei promova serverul: donatii, boost, reclama, etc.) 6. Steam: on/off 7. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strik trebuie sa raspunzi la toate la 2 trebuie sa dai link cu orele tale jucate pe gametracker la 3 asta cu votemap sa inteleg ca ai vrut sa spui ca schimbi mapa ca altfel nu mi explic... in rest chiar nu stiu ii las pe colegi sa dea un verdict...
-
Model: 1. Nick: Subtire 2. 2-3 ore pe zi petrec in server. 3. votemap,pastrarea limbaj 4. 38 din 1987 5. Promovare: share link si ip 6. Steam: on 7. Experienta : joc de cs1.3. am serverul privat pt mix si lan party 8. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:publicwestcstrike
-
Recent Status Updates
-
hi , for the next few days I won't be fully in charge with community , so for managements / dns etc ... contact directly @Feralpisalo· 0 replies
-
new server opened by Me & @Paul-Ufo with the newest version of zp6.0 mod ( 6.0.1 Legacy ).· 0 replies
we are currently looking for staff members & Players to join. IP: 57.129.66.21:27015
contact on discord: ayhemmejri
-
Salutare , nu reusesc sa dau o cerere de unban ,sunt prea depasit de tehnologie:)) nu am intrat o saptamana pe server si cand am intrat cred ca mi a dat Sensless din greseala ban , vorbeste si cu el. Sper sa ma ajuti , mss. Am lasat un print..· 0 replies
-
Tell a friend
-
Happy Birthday